Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Emil Boc, cadorisit cu un microfon violet

Joi, 15 Aprilie 2010, ora 17:31
1623 citiri
Emil Boc, cadorisit cu un microfon violet

TNL Cluj-Napoca va trimite, joi, prin posta, pe adresa Guvernului Romaniei, un microfon de culoare violet, cadou pentru premierul Emil Boc, la care acesta isi poate "recita discursurile politice", pentru a nu mai lua microfoanele reporterilor bucuresteni.

Presedintele TNL Cluj-Napoca, Ioan Bildea, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca "Boc a dezvoltat in ultima perioada o obsesie pentru imaginea Guvernului, si nu pentru ceea ce face Guvernul", cerand televiziunilor spatiu de emisie pentru a prezenta realizarile Executivului si este pregatit sa sacrifice democratia fragila a Romaniei in acest sens.

"Nu e suficient ca a pus la pamant economia, acum e dispus sa sacrifice si fragila democratie romaneasca, confiscand microfoane sau dand sfaturi 'pretioase' cum trebuie prezentata realitatea in presa scrisa si audiovizuala. Pentru ca am observat 'pasiunea' sefului executivului pentru microfoane am decis sa-i facem unul cadou, la care sa recite in liniste, acasa, discursurile sale politice, care nu au adus decat somaj, datorii externe si o criza financiara profunda.

Discursuri de care romanii s-au saturat pana peste cap si in locul carora asteapta inca masuri concrete. Ori daca premierul nu are aceste masuri ar fi bine sa plece inainte sa fie prea tarziu, inainte ca romanii sa-si piarda rabdarea eu el. Am ales culoarea violet din motive de siguranta ezoterica", a afirmat Bildea.

Presedintele TNL Cluj-Napoca considera ca gestul de a lua microfonul reporterului Realitatea TV i s-a pus o intrebare incomoda legat de politizarea Televiziunii Romane tradeaza la Emil Boc "o mentalitatea comunista, insusita in anii studentiei, cand a fost numit in mai multe functii de conducere ale uniunilor studentesti, tocmai pentru devotamentul aratat Partidului, pentru osanalele si laudele aduse sistemului (vicepresedinte al Uniunii Asociatiilor Studentilor Comunisti din Romania, filiala Cluj si presedinte al Consiliului Uniunii Asociatiilor Studentesti al Universitatii "Babes-Bolyai", intre 1987 si 1989)".

Tanarul liberal a afirmat ca i se pare extrem de grav faptul ca premierul a amenintat voalat Realitatea Tv cu sanctiuni "pentru ca 'dezinformeaza'", Antena 3 fiind deja sanctionata pentru asa ceva, dupa spusele premierului.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#PNL microfon violet, #Emil Boc microfon jurnalisti , #TNL