Ziare.com

Victor Ciorbea a convocat o intalnire cu toate factiunile din PNTCD

Vineri, 28 Octombrie 2011, ora 15:27

   

Victor Ciorbea a convocat o intalnire cu toate factiunile din PNTCD
Liderul taranist Victor Ciorbea a convocat pentru 5 noiembrie un Comitet National de Conducere al PNTCD la care sunt chemate toate gruparile din partid pentru a se ajunge la un consens.

Printr-un apel semnat de liderii PNTCD, Victor Ciorbea si Gheorghe Ciuhandu, si trimis tuturor reprezentantilor din teritoriu se recomanda negocieri la nivel local cu toate gruparile rivale.

"De aceea, in ceasul al 12-lea al existentei noastre, ne manifestam totala deschidere si disponibilitate de la nivelul BNC-ului si pana la nivelul organizatiilor judetene, pentru dialog si intelegere cu toti cei din gruparile Lupu, Pavelescu si Moiescu.

Ii asteptam pe toti colegii nostri sa caute si sa gaseasca, in cel mai scurt timp, solutii si posibilitati de aplanare a problemelor dintre noi. Asa cum noi vom persevera in a gasi o rezolvare cu domnii Lupu, Pavelescu si Moiescu, ii rugam pe liderii din teritoriu sa ia in considerare doleantele altor colegi din gruparile desemnate anterior", se arata in apelul facut de Ciorbea si Ciuhandu.

"Acesta este motivul pentru care anuntam convocarea unui CNC (n.r.- Comitet National de Conducere) pentru sambata, 5 noiembrie a.c., ora 11, la Asociatia 21 Decembrie din Bucuresti. Daca sefii gruparilor mentionate vor refuza invitatia noastra, facem un apel insistent la reprezentantii judeteni ai respectivelor grupari sa participe la CNC, prin convocare realizata de jos in sus.

Ei nu vor fi doar invitati, ci colegi ale caror opinii si solicitari vor fi discutate si luate in considerare in modul cel mai serios.

BNC-ul si echipa sa de negociere, ca si echipele de negociere de la nivel judetean, sunt la dispozitia colegilor din celelalte grupari, 24 de ore din 24, pentru ca pana sambata, 5 noiembrie, sa fie solutionate toate diferendele care ar mai putea persista", se mai precizeaza in scrisoarea liderilor PNTCD.

Apelul vine dupa ce joi mai multi lideri ai PNTCD, printre care Victor Ciorbea, Aurelian Pavelescu si Vasile Lupu, au avut o intalnire la Palatul Cotroceni cu Traian Basescu.

Dupa intrevederea avuta cu seful statului, Aurelian Pavelescu, unul dintre liderii factiunilor din partid, a declarat ca Traian Basescu este interesat de situatia PNTCD, el precizand ca presedintele este de parere ca taranistii au sanse sa intre in Parlament la urmatorul scrutin.
Sursa: rNews

Articol citit de 2306 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"CURENTUL MONARHIST"

intre taranisti si rosii! Domnul Presedinte Traian Basescu iar se distreaza!

 

Si eu am aceeasi impresie

Nu te plictisesti cu Base.

Eu unul, ma plictisesc cu el

Imi face greatza.

Eroare,dle.Ciorbea.

Primul pas ce l-ati facut cei patru spre Cotroceni a fost gresit.Taranistii nu aveau de ce sa se intalneasca acolo.Daca cineva acolo va spus ca electoratul va doreste in Parlament nu inseamna ca este adevarat.Vedeti sondajele,acuum dupa aceste evenimente cred ca ati scazut si mai mult.Perseverarea in ac. eroare va dezavantajeaza total in fata electoratului, chiar si fidel.Va asteptam dle. Ciorbea pe la TV sa va vedem ce explicatii ne dati.

 

Explicatiile nu trebuie sa fie logice, neaparat

Pot fi... taraniste.

Victor Ciorbea e un intrus in PNT-cd.

Cine i-a aprobat intrarea a doua oara in partid ?

Degeaba

va tot adunati si va imprastiati. Dupa ticaloseniile pe care le-ati facut in perioada cat ati "guvernat" tara nimeni nu mai este dispus sa va simta alaturi daramite sa mai si colaboreze cu voi.
Restitutio in integrum a fost placa de pe mormantul vostru!

 

Si uite asa putem trage concluzia....

,,,ca sforarul de la Cotroceni a reusit sa atraga citiva vulturi costelivi sa-i scape de la moarte si sa-i inregimenteze in spatele lui. Bravo presedinte!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor