Victor Ciorbea a convocat o intalnire cu toate factiunile din PNTCD

Vineri, 28 Octombrie 2011, ora 15:27
2347 citiri
Victor Ciorbea a convocat o intalnire cu toate factiunile din PNTCD

Liderul taranist Victor Ciorbea a convocat pentru 5 noiembrie un Comitet National de Conducere al PNTCD la care sunt chemate toate gruparile din partid pentru a se ajunge la un consens.

Printr-un apel semnat de liderii PNTCD, Victor Ciorbea si Gheorghe Ciuhandu, si trimis tuturor reprezentantilor din teritoriu se recomanda negocieri la nivel local cu toate gruparile rivale.

"De aceea, in ceasul al 12-lea al existentei noastre, ne manifestam totala deschidere si disponibilitate de la nivelul BNC-ului si pana la nivelul organizatiilor judetene, pentru dialog si intelegere cu toti cei din gruparile Lupu, Pavelescu si Moiescu.

Ii asteptam pe toti colegii nostri sa caute si sa gaseasca, in cel mai scurt timp, solutii si posibilitati de aplanare a problemelor dintre noi. Asa cum noi vom persevera in a gasi o rezolvare cu domnii Lupu, Pavelescu si Moiescu, ii rugam pe liderii din teritoriu sa ia in considerare doleantele altor colegi din gruparile desemnate anterior", se arata in apelul facut de Ciorbea si Ciuhandu.

"Acesta este motivul pentru care anuntam convocarea unui CNC (n.r.- Comitet National de Conducere) pentru sambata, 5 noiembrie a.c., ora 11, la Asociatia 21 Decembrie din Bucuresti. Daca sefii gruparilor mentionate vor refuza invitatia noastra, facem un apel insistent la reprezentantii judeteni ai respectivelor grupari sa participe la CNC, prin convocare realizata de jos in sus.

Ei nu vor fi doar invitati, ci colegi ale caror opinii si solicitari vor fi discutate si luate in considerare in modul cel mai serios.

BNC-ul si echipa sa de negociere, ca si echipele de negociere de la nivel judetean, sunt la dispozitia colegilor din celelalte grupari, 24 de ore din 24, pentru ca pana sambata, 5 noiembrie, sa fie solutionate toate diferendele care ar mai putea persista", se mai precizeaza in scrisoarea liderilor PNTCD.

Apelul vine dupa ce joi mai multi lideri ai PNTCD, printre care Victor Ciorbea, Aurelian Pavelescu si Vasile Lupu, au avut o intalnire la Palatul Cotroceni cu Traian Basescu.

Dupa intrevederea avuta cu seful statului, Aurelian Pavelescu, unul dintre liderii factiunilor din partid, a declarat ca Traian Basescu este interesat de situatia PNTCD, el precizand ca presedintele este de parere ca taranistii au sanse sa intre in Parlament la urmatorul scrutin.

Citeste si:
Klaus Iohannis, minim istoric de încredere în rândul românilor. Doar Guvernul și Parlamentul stau mai rău SONDAJ
Klaus Iohannis, minim istoric de încredere în rândul românilor. Doar Guvernul și Parlamentul stau mai rău SONDAJ
Președintele Klaus Iohannis a ajuns la un minim istoric al încrederii în rândul românilor, arată un sondaj publicat luni, 25 octombrie, de către Laboratorul pentru Analiza Războiului...
Elena Udrea nu s-a vaccinat anti-COVID. Avocatul ei susține că a sfătuit-o să nu intre în sala de judecată
Elena Udrea nu s-a vaccinat anti-COVID. Avocatul ei susține că a sfătuit-o să nu intre în sala de judecată
Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a spus luni, 25 octombrie, la Curtea de Apel București, unde se judecă unul din termenele dosarului Hidroelectrica, în care este acuzată de luare de...
Sursa: rNews