Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

PNTCD: Excluderea lui Milut, o minciuna!

Luni, 07 Septembrie 2009, ora 17:33
2157 citiri
PNTCD: Excluderea lui Milut, o minciuna!

Marian-Petre Milut nu a fost exclus din Partidul National Taranesc Crestin-Democrat si beneficiaza in continuare de sustinerea partidului, a declarat, pentru Ziare.com, Liviu Ianu, secretar general al PNTCD.

Potrivit lui Ianu, informatia potrivit caruia Milut ar fi fost exclus din partid a pornit de la oameni care doresc sa discrediteze partidul.

Acesta a precizat ca Paul-Sorin Tita, cel care a transmis informatia privind excluderea lui Milut din PNTCD, nu este presedintele filialei din Cluj-Napoca a partidului.

"Acest om este un nebun. Nu a existat niciodata o sedinta a comitetului de conducere a PNTCD in care sa fi fost propusa excluderea lui Milut", a declarat Ianu.

Potrivit unui comunicat remis luni de Paul-Sorin Tita, "Juriul de Onoare, Disciplina si Arbitraj al PNTCD a decis, in urma sesizarii Comitetului National de Conducere al formatiunii, excluderea lui Marian Milut din partid 'pentru abateri disciplinare grave'".

"Conducerea PNTCD-aripa Radu Sarbu il acuza pe Milut de indepartarea personalitatilor taraniste din functiile detinute din BNC, CNC si din fruntea organizatiilor teritoriale, masuri infirmate de Juriul de Onoare, Disciplina si Arbitraj", se arata in sursa citata.

In ceea ce priveste juriul care ar fi decis excluderea lui Milut din partid, Ianu a declarat ca acesta nu exista. "Acest JOTA nu exista, poate in mintea lor exista. Partidul are o conducere statutara", a declarat Ianu.

PNTCD face plangere penala pe numele lui Tita

Secretarul general al PNTCD a adaugat ca excluderea lui Milut a fost o dezinformare lansata de aripa Radu Sarbu. "S-ar putea sa existe o legatura intre Radu Sarbu, care a fost exclus din partid, si acest Paul Tita", a declarat Ianu, adaugand ca vor face o plangere penala pe numele lui Tita.

Biroul de Presa al filialei Cluj-Napoca a PNTCD a remis, luni, un comunicat in care dezminte informatiile transmise de Tita, adaugand ca "cei patru anonimi semnatari ai respectivului act, reprezinta o institutie care nici macar nu mai exista ca entitate in cadrul partidului, aceasta fiind desfiintata pe data de 24 august 2008".

"PNTCD Cluj dezmite categoric informatia conform careia "Juriul de Onoare, Disciplina si Arbitraj" al PNTCD l-ar fi exclus din partid pe dl. presedinte Marian Milut", se arata in comunicatul remis Ziare.com.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Marian Petre Milut, #Milut exclus PNTCD , #stiri PNTCD