Scandal la TV cu Ciorbea si Pavelescu: Sunteti un infractor, stimabile!

Sambata, 17 Septembrie 2011, ora 16:40
6366 citiri
Scandal la TV cu Ciorbea si Pavelescu: Sunteti un infractor, stimabile!
Foto: Realitatea TV

Un duel verbal care s-a transformat in strigate si jigniri a avut loc sambata, la Realitatea TV, intre Aurelian Pavelescu si Victor Ciorbea.

"Ne-a trebuit un an si jumatate pentru a demonstra ca cei care au contestat conducerea PNTCD sunt in afara partidului. In urma cu trei ani, niste personaje insinuate in partid au ajuns in fruntea lui si l-au exclus pe presedintele de onoare Ion Diaconescu, pe surorile Coposu si in asa fel s-a produs o a doua ruptura. Prin denunturi calomnioase au impiedicat sa se judece 16 procese intre gruparile rezidente. Eu am fost ales presedinte, in cadrul congresului si sunt singurul presedinte legitim al PNTCD", a spus Victor Ciorbea.

Aurelian Pavelescu, si el la cadru la Realitatea TV, a incercat sa spuna ca sentinta tribunalului nu este definitiva, dar a fost intrerupt de strigatele lui Ciorbea, care l-a acuzat pe Pavelescu ca ar fi infractor.

"Nu permit unor indivizi sa atenteze la presedintia partidului. Sunteti un infractor, stimabile", a tipat Victor Ciorbea la Pavelescu. "Cum va permiteti, niste infractori, sa va comparati cu oameni care sunt de zeci de ani in fruntea partidului? Duceti-va la securistii de la care ati venit!", a adaugat Ciorbea.

La randul sau, Pavelescu a precizat ca nimeni nu i-a exclus pe Ciuhandru, surorile Coposu sau Ion Diaconescu.

"Daca Victor Ciorbea crede asta, are probleme psihice. Domnul Ciorbea nu este membru PNTCD, domnia sa face parte dintr-o formatiune care nu a fost inscrisa in instanta", a spus Pavelescu.

Vasile Lupu, ales la sefia PNTCD

Pavelescu a explicat si de ce nu recunoaste presedintia lui Ciorbea. El sustine ca fostul prim-ministru face parte de fapt dintr-o organizatie paralela si nu din adevaratul PNTCD.

Partidul National Taranesc Crestin Democrat (PNTCD), aripa Aurelian Pavelescu, a organizat sambata un congres extraordinar, lucru neagreat de catre presedintele Victor Ciorbea.

Vasile Lupu a fost ales presedinte al Partidului National Taranesc Crestin Democrat, el inlocuindu-l in aceasta functie pe Aurelian Pavelescu.

Motiunea fostului deputat si alegerea sa in functia de presedinte au fost votate de 752 din cei 760 de delegati prezenti la lucrarile Congresului extraordinar de la Palatul Parlamentului, un vot a fost declarat nul iar sapte voturi impotriva.

Congres PNTCD, aripa Aurelian Pavelescu - Boc si-a anuntat prezenta

Totodata, delegatii au votat si pentru functia de vicepresedinte, aceasta revenindu-i fostului presedinte al partidului, Aurelian Pavelescu, pentru functia de secretar general, obtinuta de Vasile Toader si pentru functia de presedinte al Comitetului National de Conducere, ocupata de Lucian Orasel.

Tot in cadrul congresului, delegatii i-au ales pe cei 27 de vicepresedinti si 15 membri supleanti.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#pavelescu ciorbea, #PNTCD congres , #stiri PNTCD