Calendarul turneelor 888poker LIVE 2023

Advertorial
Miercuri, 14 Decembrie 2022, ora 13:43
7027 citiri
Calendarul turneelor 888poker LIVE 2023
FOTO: 888poker.ro

Întoarcem ultimele file ale calendarului 2022, așa că este momentul bilanțurilor și al planurilor de viitor. Iar dacă printre pasiunile tale se numără și pokerul live, avem vești excelente pentru tine în ceea ce privește anul care stă să înceapă!

888poker promite un an 2023 plin de evenimente de cea mai bună calitate, anunțând deja serii de turnee live în destinații europene de top, precum Madrid, Barcelona, Londra și chiar capitala României, București.

În plus, cei de la 888 urmează să lanseze o nouă campanie online, în cadrul căreia vei avea șansa să câștigi pachete la turnee live finalizând o serie de provocări pe care le vei afla la momentul potrivit.

Iată locația și perioada în care sunt programate cele mai importante serii de turnee 888poker LIVE în 2023:

888poker Live Madrid Festival (13 - 23 ianuarie 2023)

Primul eveniment major este programat la jumătatea lunii ianuarie, la Casino Gran Via din Madrid, una dintre cele mai impresionante clădiri istorice din capitala Spaniei, situată în centrul orașului, aproape de Plaza Pedro Zerolo.

Main Event-ul seriei are un fond de premiere garantat de 300.000€ și desigur vor fi o mulțime de sateliți de calificare la ca re poți câștiga pachete de lux la Madrid, în valoare de 1.600$ (buy-in 888€ la turneu, 400€ pentru cazare, 312€ pentru călătorie și un Kit 888poker LIVE).

888poker LIVE London Festival (13 - 24 aprilie 2023)

Acțiunea continuă la Londra în perioada 9-13 februarie, atunci când este programat 888poker LIVE Weekend. Iar între 13 și 24 aprilie are loc Festivalul 888poker LIVE London.

Ambele evenimente, cel din februarie și cel din aprilie, au loc la prestigiosul Cazino Grosvenor Victoria (The VIC), amplasat între Hyde Park și The Regent’s Park (acolo unde se află și celebrul Madame Tussauds London).

888poker LIVE Barcelona Festival (10 - 22 mai 2023)

Cea de-a 3-a serie de turnee de poker live organizate de 888 are loc tot în Spania, de această dată însă în capitala Cataloniei, Barcelona, al doilea cel mai mare oraș din țară.

Barcelona este amplasată pe coasta Mării Mediterane, la doar 160 de km de munții Pirinei, și este un oraș istoric, așa că nu ar fi rău să-ți rezervi ceva mai multe zile în cazul în care decizi să participi la festivalul de poker. Sagrada Familia, Fântâna de la Montjuic, La Rambla, La Boqueria sau Parcul Guell sunt doar câteva din obiectivele turistice pe care trebuie să le bifezi în Barcelona, în pauzele de la turnee.

888poker LIVE Bucharest Festival (8 - 14 august 2023)

În mijlocul verii, acțiunea revine la București, pentru cel de-al 4-lea festival de poker live al anului, iar după succesul înregistrat în 2022 - nu mai puțin de 16 turnee găzduite de prestigiosul Marriott Sheraton Hotel din București - sunt șanse foarte mari ca în 2023 acțiunea să fie la un nivel și mai intens.

888poker LIVE London Festival (13 - 29 septembrie 2023)

„Legendele toamnei” se scriu în 2023 la Londra pentru jucătorii de poker live, acolo unde este programat ultimul festival din Marea Britanie al anului. Ca de obicei, aici vei avea șansa să întâlnești ambasadorii 888poker, poate chiar să joci împotriva lor la mese, așa că ai și mai multe motive să participi la cea de-a doua serie de turnee de poker live organizată în capitala Marii Britanii.

Rezervă-ți încă de acum zilele libere din 2023, pentru a te bucura de cea mai bună experiență în materie de poker live cu 888poker!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
#poker, #tunee poker, #2023 , #stiri life style