200 de liberali din Constanta s-au inscris in PD-L, nemultumiti de alianta cu Mazare

Sambata, 19 Februarie 2011, ora 18:25
3159 citiri
200 de liberali din Constanta s-au inscris in PD-L, nemultumiti de alianta cu Mazare
Foto: replicaonline.ro

Aproximativ 200 de membri pensionari ai Partidului National Liberal s-au inscris sambata in organizatia municipala a Partidului Democrat Liberal, nemultumiti ca partidul lor a intrat in alianta cu PSD.

Fostii liberali si-au justificat gestul de a adera la PD-L prin nemultumirea cauzata de infiintarea Uniunii Social Liberale, care, spun ei, echivaleaza cu pierderea identitatii politice si doctrinare a Partidului National Liberal. De asemenea, ei spera ca dupa alegerilor locale si parlamentare din anul 2012, municipiul si judetul Constanta "sa iasa de sub dominatia nociva a cuplului Mazare-Constantinescu".

"M-am alaturat PDL Constanta intrucat in viata mea nu am votat si nu voi vota PSD, indiferent de consecinte. Consider ca PD-L este singurul partid care trebuie sa reprezinte curentul de dreapta in politica romaneasca", a afirmat liderul pensionarilor ex-liberali, Eugen Cojocaru.

"Gestul liberalilor este unul corect si moral in conditiile in care prin incheierea protocolului cu PSD, Partidul National Liberal a incetat sa mai existe. Toti liberalii pentru care doctrina mai inseamna ceva, dar si constantenii care s-au saturat de dominatia administratiei Mazare-Constantinescu sunt bineveniti in proiectul nostru politic intrucat scopul principal este trimiterea definitiva a acestora in opozitie la alegerile locale din 2012 si recastigarea in acest fel a demnitatii de a fi cetateni ai municipiului si judetului Constanta si nu ai republicii Mazare-Constantinescu", a precizat Gigi Chiru, candidat pentru functia de presedinte al organizatiei judetene a PD-L Constanta.

Presedintele organizatiei municipale a Partidului Democrat Liberal, Florian Constantin, a declarat ca "prin intrarea in partid a liberalilor condusi de domnul Eugen Cojocaru, PD-L se intareste consistent in lupta cu administratia Mazare-Constantinescu".

Gigi Chiru si presedintele organizatiei municipale a PD-L, Florian Constantin, sustin ca, pana la mijlocul lunii martie, in PD-L Constanta se vor inscrie peste 500 de membri ai PNL.

Citește și:
Președintele Consiliului European vine în România. Anunțul, făcut după vizita lui Klaus Iohannis la Bruxelles
Președintele Consiliului European vine în România. Anunțul, făcut după vizita lui Klaus Iohannis la Bruxelles
Preşedintele Klaus Iohannis îl va primi luni, 27 martie, la Palatul Cotroceni, pe preşedintele Consiliului European, Charles Michel. Anunțul a fost făcut vineri, 24 martie, de...
Ce s-a discutat la Consiliul European. Explicațiile președintelui României, Klaus Iohannis
Ce s-a discutat la Consiliul European. Explicațiile președintelui României, Klaus Iohannis
Preşedintele Klaus Iohannis a participat, joi şi vineri, la Consiliul European de la Bruxelles, transmite Administraţia Prezidenţială. Astfel, Consiliul European a luat notă de mandatele...
#liberali demisie Constanta, #PSD PNL Constanta, #USL Constanta, #liberali nemultumiti USL , #Alianta PSD ACD