Presedintele PPE, ingrijorat de migratia primarilor din Romania: Este nepotrivit

Marti, 26 August 2014, ora 19:17
2807 citiri
Presedintele PPE, ingrijorat de migratia primarilor din Romania: Este nepotrivit
Foto: Twitter/Joseph Daul

Presedintele PPE, Joseph Daul, si-a exprimat ingrijorarea, marti, pe o retea de socializare, in ceea ce priveste schimbarea legii alegerii primarilor din Romania.

"Sunt ingrijorat de anuntul Guvernului privind posibila modificare a legii privind alesii locali", a scris pe Twitter Joseph Daul, ulterior adaugand: "Modificarea unei legi prin ordonanta de urgenta in perioada alegerilor este nepotrivita din punct de vedere politic".

Presedintele PPE se refera la intentia Guvernului de la Bucuresti de a modifica, prin ordonanta de urgenta, legea privind alegerea primarilor, in sensul de a li se permite ca sa-si schimbe partidul in numele caruia au candidat intr-un interval de doua saptamani, fara a-si pierde mandatul.

Dragnea: Sa dam alesilor locali doua saptamani sa isi aleaga partidul fara sa isi piarda mandatul (Video)

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Suceava, ca in prezent foarte multi alesi locali activeaza pentru alte partide si a propus ca, pentru o perioada de doua saptamani, sa existe posibilitatea ca alesii locali sa isi aleaga partidul fara sa isi mai piarda mandatul, precizand ca este necesara o Ordonanta de Urgenta in acest sens.

#Joseph Daul PPE alesi locali, #Joseph Daul alegere primari Romania, #Joseph Daul Twitter ordonanta urgenta primari , #Alianta PSD ACD
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Dl. Daul, nu va este frica de dr Viorel Victoras? Daca va prinde,