Un deputat PD-L sustine ca multi membri PNL vor trece la democrat-liberali

Vineri, 04 Februarie 2011, ora 17:45
1546 citiri
Un deputat PD-L sustine ca multi membri PNL vor trece la democrat-liberali
Foto: Monitorul de Iasi

Deputatul PD-L Nicusor Paduraru a declarat vineri, la Iasi, ca in urmatoarele doua-trei saptamani va fi o migratie dinspre PNL spre PD-L a liberalilor nemultumiti de alianta cu PSD.

"In urmatoarele doua-trei saptamani vor fi miscari destul de aspre in PNL. Va fi o migratie a celor de dreapta care nu vor sa stea pe stanga. Migratia va fi atat la nivelul Parlamentului, dar si la nivelul administratiei judetene (din Iasi, n.r.)", a declarat deputatul PD-L de Iasi Nicusor Paduraru.

Acesta a adaugat ca alianta dintre PNL si PSD este "un lucru bun", subliniind ca apreciaza sinceritatea liberalilor si a social-democratilor.

"PNL s-a maritat, nu s-a insurat. Va veni momentul cand PSD va incerca sa striveasca PNL", a mai spus Paduraru.

In ceea ce priveste relatia PSD-PNL de la nivelul Iasiului, Paduraru a subliniat ca, in urma aliantei, rolul liberalilor in alegerile locale va fi "zero".

"Daca-i pupa condurul domnului Nichita (seful PSD Iasi, n.r.), ii urez succes", a mai spus Paduraru, referindu-se la seful PNL Iasi, deputatul Relu Fenechiu.

Dupa ruperea protocolului dintre PSD si PD-L, in 2009, la nivelul Consiliului Local Iasi si Consiliului Judetean Iasi functioneaza o alianta ad-hoc intre PSD si PNL.

Deseori, consilierii liberali au votat initiative ale social-democratilor. In schimb, unii membri PNL au fost numiti in unele functii publice in institutii precum Centrala Electrica de Termoficare, Ateneul "Tatarasi" sau Parcul Tehnologic "Tehnopolis".

#deputati PNL inscriere PDL, #deputat PDL Nicusor Paduraru , #Alianta PSD ACD