Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Uniunea Social Liberala a generat preocupare in PE, spune Diaconescu

Sambata, 05 Februarie 2011, ora 20:52
2496 citiri
Uniunea Social Liberala a generat preocupare in PE, spune Diaconescu

Noua alianta politica a generat "preocupare" la nivelul Parlamentului European, avand in vedere ca reprezentantii partidelor care acum formeaza o coalitie se afla si participa la procesul decizional in Parlamentul European in grupuri separate, a declarat, sambata, presedintele de onoare al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), Cristian Diaconescu.

"Sa ne asteptam ca reprezentantii PNL sa voteze alaturi de socialisti? Ar fi o premiera istorica in Parlamentul European", a adaugat Diaconescu, la finalul sedintei departamentelor care a avut loc la Timisul de Sus.

El a sustinut ca "noul surogat politic creat" reprezinta o instigare din partea vectorului politic la pierderea demnitatii nationale.

"Noul surogat politic creat, nascut in mod evident din siretenia comunista - care nu are nimic in comun cu stanga europeana - si dorinta oportunista de parvenire a unora - care nu are de asemenea nimic in comun cu liberalismul si in general cu politicile de dreapta, generatoare de crestere economica - reprezinta o instigare din partea vectorului politic la pierderea demnitatii nationale", a spus el.

"O intrebare se pune foarte simplu din acest punct de vedere: cei din Valcea, Caras-Severin, sa spunem, Timis, Hunedoara, Arad, ii vor indemna pe alegatorii lor sa voteze PSD? Dar cei din Vaslui, cei din Iasi, sa spunem, din Bacau, ii vor indemna pe alegatorii lor sa voteze pentru PNL, cu totii spunand ca servesc aceleasi valori? Raspunsul revine celor care initiaza o astfel de proiect politic", a spus Cristian Diaconescu.

El a sustinut ca demersul incheiat de PSD, PNL si PC este unul strict politicianist, strict oportunist, urmand un traseu "cat se poate de clar" care are la capat, asa cum s-a afirmat, onest dar extrem de nedrept pentru milioane de romani, daramarea lui Traian Basescu, si a criticat lipsa de preocupare a USL pentru programe de guvernare.

"Din aceasta perspectiva agenda cetateanului a fost arsa. (...) Care este solutia acestei aliante in ceea ce priveste cota unica sau cota progresiva de impozitare? Niciuna!", a adaugat Diaconescu.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Cristian Diaconescu alianta, #Alianta PSD ACD Diaconescu, #Alianta PSD ACD reactii, #Europa Alianta PSD ACD, #reactii UE Alianta PSD ACD , #Alianta PSD ACD
Comentarii