Klemm, despre fotografia cu steagul secuiesc: Am vrut sa fiu politicos (Video)

Miercuri, 14 Septembrie 2016, ora 21:40
18098 citiri
Klemm, despre fotografia cu steagul secuiesc: Am vrut sa fiu politicos (Video)
Foto: Facebook/ U.S. Embassy Bucharest

Ambasadorul american la Bucuresti, Hans Klemm, afirma ca singurele steaguri importante pentru el sunt "cele ale Americii si Romaniei", iar fotografia in care apare cu drapelul secuiesc a fost facuta intr-un context in care a vrut sa fie politicos, explicand ca parteneriatul strategic romano-american "este acum mai puternic ca niciodata".

"Singurele steaguri care conteaza pentru mine sunt cele ale Americii si Romaniei. Fotografia respectiva a fost facuta intr-un context in care doar am vrut sa fiu politicos", a declarat ambasadorul Statelor Unite ale Americii, miercuri, la Craiova.

In acelasi context, Hans Klemm a precizat ca a avut o discutie cu ministrul de Externe care l-a "incurajat" sa mearga la Craiova si sa explice de ce a facut fotografia cu drapelul secuiesc.

"M-a incurajat sa vin la Craiova si sa explic aici opinia mea legata de acea fotografie. Nu ar trebui sa existe niciun dubiu in privinta angajamentului nostru fata de parteneriatul strategic pe care il avem cu Romania," a precizat ambasadorul SUA.

Hans Klemm a mai spus ca parteneriatul dintre cele doua state este chiar mai puternic decat a fost vreodata.

Miercuri dimineata, primarul din Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, a postat pe Facebook o fotografie in care apare alaturi de ambasadorul SUA, Hans Klemm, tinand in mana steagul Tinutului Secuiesc.

Fotografia este insotita de un mesaj in care Antal sustine ca i-a facut cadou oficialului american acest steag, "care a devenit si simbolul lipsei de respect a autoritatilor fata de comunitatea secuiasca".

In fotografia publicata de Antal Arpad mai apar, alaturi de primarul din Sfantu Gheorghe si de ambasadorul SUA, presedintele Consiliului Judetean Covasna, Tamas Sandor, si episcopul reformat al Ardealului Kato Bela.

Antal Arpad a publicat si un mesaj in limba maghiara, iar ulterior a fost postata si o precizare in limba romana.

Fotografia respectiva a fost postata si de catre presedintele CJ Covasna, Tamas Sandor, pe pagina sa de Facebook.

Care a fost reactia MAE, dupa ce ambasadorul SUA a aparut cu steagul secuiesc in mana

Care a fost reactia ambasadei SUA, despre fotografia in care Hans Klemm apare cu steagul secuiesc

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Hans Klemm steag secuiesc, #ambasador SUA steag Tinutul Secuiesc, #Hans Klemm politicos steag secuiesc , #ambasador
Comentarii
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1
OK. Te rog, sa dai foc steagului secuiesc si sa-l calci in picioare!
Poza profesoru
profesoru
rank 3