Andreea Moldovan, dupa ce a fost demisa de la Ministerul Sanatatii: Ma intorc sa lucrez in spital
Politica / Andreea Moldovan
Medicul Andreea Moldovan a afirmat miercuri, 14 aprilie, dupa ce a fost demisa din functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii, ca se va intoarce pentru a-si desfasura activitatea la spitalul la care lucra. "(Decizia premierului Florin Citu) este o decizie pe care trebuie cu totii sa o respectam", a spus Moldovan, la iesirea din ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Andreea Moldovan . Această zonă va concentra articolele categoriei Politica din Ziare.Com care au subiectul principal: Andreea Moldovan.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Andreea Moldovan, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Politica , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.