AUR îl acuză pe Florin Cîțu că este promotorul legii privind interceptările conversaţiilor de pe Whatsapp: ”Ziua ca hoţii, a dat un ultim atac”

Vineri, 10 Decembrie 2021, ora 13:18
3332 citiri
AUR îl acuză pe Florin Cîțu că este promotorul legii privind interceptările conversaţiilor de pe Whatsapp: ”Ziua ca hoţii, a dat un ultim atac”
”Nu vrem să redevenim o naţiune supravegheată de securişti!” FOTO Facebook / George Simion

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) cere senatorilor să nu voteze proiectul de lege privind interceptarea conversaţiilor de pe Whatsapp, Telegram şi Signal, se arată un comunicat de presă al formaţiunii.

„Guvernul Cîţu a adoptat, cu trei zile înainte de a fi demis de Parlament, un proiect de lege în care a fost introdus pe şest un articol ce lărgeşte în mod nejustificat interceptările electronice. Atât a putut marele liberal Florin Cîţu, ajuns astăzi în dizgraţia tuturor: ziua ca hoţii, a dat un ultim atac la drepturile şi libertăţile cetăţeneşti. AUR a votat împotriva acestui proiect la Camera Deputaţilor şi va fi consecvent la Senat. Cerem o dezbatere publică serioasă pe acest subiect, cu implicarea tuturor specialiştilor din societatea civilă”, a declarat deputatul George Simion, co-preşedinte AUR, potrivit comunicatului de presă.

„Suntem singurul partid politic din afara sistemului şi asta se vede şi în felul în care a fost votat proiectul de lege în prima cameră sesizată”, a explicat senatorul Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR.

„Facem însă o încercare – un apel la conştiinţa tuturor senatorilor, pentru a respinge acest proiect nefast. Să nu ne întoarcem la practicile statului totalitar din perioada comunistă. Nu vrem să redevenim o naţiune supravegheată de securişti! AUR îşi propune să consolideze standardele democratice, nu să le coboare”, a mai subliniat Târziu.

Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul comunicaţiilor electronice şi pentru stabilirea unor măsuri de facilitare a dezvoltării reţelelor de comunicaţii electronice a fost adoptat, fără modificări, de către Camera Deputaţilor la data de 7 decembrie, cu 256 de voturi pentru, 34 de voturi împotrivă şi 7 abţineri. Toţi parlamentarii AUR au votat împotriva acestui proiect.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Telegram așteaptă un miliard de utilizatori până la finalul anului
Telegram așteaptă un miliard de utilizatori până la finalul anului
Telegram, platforma de mesagerie cunoscută pentru serviciile sale criptate, se așteaptă să depășească un miliard de utilizatori activi lunar până anul viitor, a anunțat fondatorul Pavel...
Prima mare finală a anului, primul aur pentru David Popovici, în cea mai rapidă probă a natației
Prima mare finală a anului, primul aur pentru David Popovici, în cea mai rapidă probă a natației
Înotătorul român David Popovici (19 ani) a debutat miercuri la Campionatele Naționale de la Otopeni, în proba de 50 de metri liber, cea mai rapidă a natației. Cu 100 de zile rămase...
#aur, #interceptari, #WhatsApp, #acuzatii, #Florin Citu , #AUR
Comentarii
Poza Maramu1976
Maramu1976
rank 1
Republica Globalista România....
Poza Constant
Constant
rank 5
AUR si tehnologia criptajului,