AUR vrea să protejeze copiii de ”propaganda” minorităților sexuale: ”Activiştii LGBTQI nu au ce căuta în şcolile şi în grădiniţele din România”

Marti, 27 Iulie 2021, ora 19:10
3127 citiri
AUR vrea să protejeze copiii de ”propaganda” minorităților sexuale: ”Activiştii LGBTQI nu au ce căuta în şcolile şi în grădiniţele din România”
Proiectul AUR este inspirat de politica guvernului de la Budapesta FOTO Facebook / George Simion

Alianţa pentru Unirea Românilor va iniţia demersurile pentru elaborarea unui pachet legislativ care să limiteze reprezentarea sau promovarea în rândul minorilor a homosexualităţii şi a schimbării de sex.

AUR susţine familia şi valorile creştine. Activiştii LGBTQI nu au ce căuta în şcolile şi în grădiniţele din România. Vrem să ferim copiii românilor de expunerea la o propagandă nepotrivită pentru vârsta lor”, a explicat liderul senatorilor partidului, Claudiu Târziu.

„Peste 98% dintre membrii şi simpatizanţii noştri susţin necesitatea implementării urgente a unei astfel de legislaţii, menite să apere copiii din grădiniţe şi şcoli. Prin acest demers suntem consecvenţi cu poziţiile exprimate recent, de sprijinire a măsurilor similare adoptate de guvernul de la Budapesta, urmând să avem consultări şi cu ceilalţi parteneri conservatori din Europa”, a declarat liderul deputaţilor AUR George Simion, co-preşedinte al formaţiunii, potrivit unui comunicat de presă.

La rândul său, liderul senatorilor AUR Claudiu Târziu a explicat că „activiştii LGBTQI nu au ce căuta în şcolile şi în grădiniţele din România”.

„AUR susţine familia şi valorile creştine. Activiştii LGBTQI nu au ce căuta în şcolile şi în grădiniţele din România. Vrem să ferim copiii românilor de expunerea la o propagandă nepotrivită pentru vârsta lor”, a subliniat Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR.

#aur, #promovare, #homosexualitate, #minori, #scoli , #AUR