Copresedintele AUR, despre realizatorul TV Mihai Gadea: "Inconstientul rujat, vopsit si pomadat ca o cocota masculina"

Joi, 10 Decembrie 2020, ora 17:29
50740 citiri
Copresedintele AUR, despre realizatorul TV Mihai Gadea: "Inconstientul rujat, vopsit si pomadat ca o cocota masculina"
Claudiu Tarziu/Co-presedinte AUR/Captura foto Antena3

Claudiu Tarziu, co-presedinte al partidului AUR, i-a adresat cuvinte grele lui Mihai Gadea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, pe care l-a numit "inconstientul rujat, vopsit si pomadat ca o cocota masculina", potrivit publicatiei Aktual24.

Atacul a venit joi, 10 decembrie, intr-o postare pe Facebook, dupa ce Tarziu participase cu o seara inainte la emisiunea Sinteza Zilei, el aratandu-se nemultumit de tratamentul primit in studio.

El si-a editat ulterior textul, eliminand apelativele jignitoare la adresa lui Gadea, care pot fi vazute insa in istoricul postarii.

"Boxul e sah cu pumnii. Politica, pina la masuri concrete, este box cu vorbe. Eu am facut si box, am jucat si sah. Insa, pentru a te putea manifesta, este nevoie de un arbitru - taman ce nu a fost Mihai Gidea, in emisiunea lui de ieri, de la Antena 3, in care am fost invitat.

Ma uitam uimit la inconstientul rujat, vopsit si pomadat ca o cocota masculina.

Iar Ungureanu de la USR e atit de subtirel la minte incit, in pauza, cauta pe net ce inseamna cuvintul zelot. Si desi a vazut ca am dreptate, continua sa spuna ca nu am folosit bine cuvintul. Ce nu am apucat sa-i spun clar in emisiune este ca religia pe care o slujeste extrem e satanismul neomarxist. Am spus ceva, dar au sarit toti pe mine.

A fost prima si ultima oara cind am mers la emisiunea lui Gadea. Pierdere de vreme, vorbarie calpa, obraznicie din partea moderatorului, 'jurnalism' de ambuscada", a scris Tarziu pe Facebook.

Claudiu Tarziu, co-presedinte AUR, a fost membru al Consiliului National de Coordonare al Coalitiei pentru Familie in perioada de strangere a semnaturilor pentru modificarea Constitutiei si una dintre vocile pro-referendum.

Claudiu Tarziu a fost director si fondator al revistei Rost, aparuta in decembrie 2002, prezentata ca fiind "o revista pentru resurectia nationala si crestina", in paginile careia si-au gasit loc articole de promovare a unor lideri ai Miscarii legionare. Pe blogul propriu, Tarziu nu-si ascunde simpatia pentru Corneliu Zelea Codreanu: "Care adevar istoric a fost ignorat de Ion Cristoiu cind l-a portretizat pe Codreanu? Nu era charismatic, incoruptibil si idealist (sau, ma rog, daca vreti, romantic)? Cind si ce dovezi sint ca Miscarea Legionara a pregatit asasinarea in masa a evreilor?".

Decizie definitiva a Curtii Supreme: Dosarul Mineriadei din iunie 1990 se intoarce la Parchetul General. Motivele invocate de judecatorul care a desfiintat rechizitoriul

VIDEO Sofer de autocar, batut crunt de trei romani veniti din Italia: "Dupa mai multe ore de asteptare, rabdarea lor a cedat"

Reacția partidului AUR după ce a fost acuzat că ar pregăti provocări anti-Ucraina: ”Aberaţii ale securiştilor de la Kiev”
Reacția partidului AUR după ce a fost acuzat că ar pregăti provocări anti-Ucraina: ”Aberaţii ale securiştilor de la Kiev”
Preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor, Claudiu Târziu, a răspuns duminică, 21 aprilie, acuzaţiilor din presa ucraineană, care citează surse...
Scandal în Parlament. Ședința pentru candidații la Consiliul Concurenței, suspendată din lipsă de cvorum
Scandal în Parlament. Ședința pentru candidații la Consiliul Concurenței, suspendată din lipsă de cvorum
Şedinţa plenului reunit al Parlamentului a fost suspendată luni, 22 aprilie, înainte de votul asupra candidaţilor propuşi pentru Consiliul Concurenţei, din lipsa cvorumului, după ce...
#Claudiu Tarziu, #aur, #Mihai Gadea, #stiri politica , #AUR