Senatoarea AUR Sosoaca boicoteaza Antena 3, dupa schimbul dur de replici cu Gadea: "Eu am plecat fara sa ii anunt"

Miercuri, 27 Ianuarie 2021, ora 09:42
63641 citiri
Senatoarea AUR Sosoaca boicoteaza Antena 3, dupa schimbul dur de replici cu Gadea: "Eu am plecat fara sa ii anunt"
Diana Sosoaca s-a contrat cu Mihai Gadea, la Antena 3. Foto: Antena 3 (captura)

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a distribuit pe pagina de Facebook o petitie promovata de site-ul ortodoxinfo.ro de boicotare a postului Antena 3. Demersul acesteia vine dupa ce luni seara a parasit platoul emisiunii Sinteza Zilei dupa un schimb dur de replici cu realizatorul TV, Mihai Gadea.

"Libertatea de exprimare este garantata! Sa ma ameninti ca imi tai microfonul doar pentru ca postul nu iti permite sa spui si partea de adevar care nu iti convine, este o incalcare flagranta a dispozitiilor constitutionale", scrie Diana Sosoaca, pe reteaua de socializare.

Boicotul, initiat de ortodoxinfo.ro

Ea distribuie apelul ortodoxinfo.ro, site celebru pentru dezinformare privind campania anti COVID. De altfel, site-ul a si fost inchis pentru o scurta perioada in primavara anului 2020.

"Cel mai mare post TV de fake-news din lume, CNN, are un partener de nadejde in Romania, canalul Antena 3. Pe vremea cand nu era atat de mituita, la Antena 3 se mai spuneau si adevaruri cu privire la vaccinuri. De cand cu pandemia, trustul Antenelor primeste cea mai mare suma de la guvern pentru propaganda Covid si a vaccinurilor aferente," scrie, acum, ortodoxinfo.ro.

Sursa: Facebook/ Diana Iovanovici-Sosoaca

Postarea Dianei Sosoaca

Multumesc pentru adevar!

Eu am plecat fara sa ii anunt!

Libertatea de exprimare este garantata! Sa ma ameninti ca imi tai microfonul doar pentru ca postul nu iti permite sa spui si partea de adevar care nu iti convine, este o incalcare flagranta a dispozitiilor constitutionale! A opri adevarul, dictatorial, nu are legatura cu democratia!

"Sunteti abuzata masiv"

Dialogul dintre Gadea si Sosoaca s-a aprins luni seara in momentul in care moderatorul emisiunii de la Antena 3 i-a atras atentia senatoarei sa nu mai intervina peste ceilalti invitati pentru ca e "o lipsa de respect si de staif".

"Eu apreciez prezentele dumneavoastra de fiecare data. La o doamna, e usor neplacut si nu va dau lectii publice, dar ma puneti in situatia asta, in momentul in care interveniti absolut peste oricine care vorbeste este o lipsa de politete", i s-a adresat Mihai Gadea Dianei Sosoaca.

"Cred ca cea mai mare lipsa de politete o aveti dumneavoastra"

Diana Sosoaca a replicat imediat, pe un ton ridicat: "Domnule Gadea, cred ca cea mai mare lipsa de politete o aveti dumneavoastra. Daca m-ati invitat, eu doresc sa aflu niste intrebari si as dori sa stiu si eu unde este gripa".

Mihai Gadea si Diana Sosoaca au avut apoi un schimb de replici aprins pe tema regulilor unui dialog. "Daca dumneavoastra nu respectati dialogul, va opresc microfonul", a spus Mihai Gadea. Replica nu a ramas fara raspuns, Diana Sosoaca acuzand ca a fost victima unui abuz psiho-emotional.

"Se vede ca sunteti abuzata, sa stiti, se vede, sunteti abuzata masiv", a fost replica lui Mihai Gadea.

VIP-urile care au dat in judecata vedetele postului Antena 3 si au castigat daune morale de mii de euro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Fostul ministru al Energiei Virgil Popescu și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al orașului Drobeta Turnu Severin
Fostul ministru al Energiei Virgil Popescu și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al orașului Drobeta Turnu Severin
Fostul ministru al Energiei, liberalul Virgil Popescu, a anunţat că se înscrie în cursa electorală pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Popescu a spus că pentru el...
Profesorul Alexandru Rafila susține că nu-și amintește de studentul Cătălin Cîrstoiu. Candidatul PNL-PSD: ”Puteam să fiu de multe ori ministrul Sănătăţii în viaţa asta”
Profesorul Alexandru Rafila susține că nu-și amintește de studentul Cătălin Cîrstoiu. Candidatul PNL-PSD: ”Puteam să fiu de multe ori ministrul Sănătăţii în viaţa asta”
Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a declarat, la Prima TV, că nu-şi aminteşte de studentul Cătălin Cîrstoiu, deşi i-a fost profesor la Facultatea de Medicină. ”Am avut mii de...
#Diana Sosoaca antena 3, #Diana Sosoaca mihai gadea, #diana sosoaca aur , #AUR