DOCUMENT Un deputat AUR a scris in CV ca stie sa foloseasca telefonul mobil

Miercuri, 06 Ianuarie 2021, ora 22:59
9814 citiri
DOCUMENT Un deputat AUR a scris in CV ca stie sa foloseasca telefonul mobil
Gheorghe Acatrinei FOTO: Facebook/Gheorghe Acatrinei

Un deputat AUR si-a trecut in CV ca stie sa foloseasca telefonul mobil si platforma ZOOM. CV-ul este publicat pe site-ul oficial al Camerei Deputatilor. Este vorba despre Dorel Gheorghe Acatrinei, presedintele organizatiei judetene Suceava a Aliantei pentru Unirea Romanilor (AUR).

In CV-ul pe care l-a publicat pe site-ul oficial al Camerei Deputatilor, parlamentarul a evidentiat ca stie sa foloseasca platforma Zoom, precum si sistemul de operare android cu care sunt dotate marea majoritate a telefoanelor mobile inteligente, scrie Adevarul.ro.

De asemena, el a aratat ca este absolvent al Liceului cu Program Sportiv din Suceava, ca in perioada 2001-2010 a fost sofer de autocar, respectiv masini de mare tonaj si ca ulterior si-a deschis o firma.

In acelasi CV, la capitolul "competente digitale", deputatul AUR se lauda ca stie sa navigheze pe internet, sa foloseasca aplicatiile de social media, precum si platforma Zoom.

"Navigare Internet Social Media, Utilizare buna a programelor de comunicare (mail, messenger, skype), Microsoft Office (Excel PowerPoint Word) - nivel intermediar, Zoom Microsoft Word Microsoft Excel, buna utilizare a retelelor de socializare facebook page Google Drive Microsoft Office Skype, 0 buna cunoastere a instrumentelor Microsoft Office Microsoft office word Android", acestea sunt toate competente digitale mentionate in CV-ul deputatului.

Ministrul Educatiei, dupa intalnirea cu reprezentantii AUR: "Scolile de vara sunt o masura corecta pentru recuperarea pierderilor din pandemie"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

David Popovici, de neoprit. Al doilea aur la Otopeni: ”Conform planului”
David Popovici, de neoprit. Al doilea aur la Otopeni: ”Conform planului”
David Popovici a câştigat, joi, medalia de aur în proba de 200 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot în bazin de 50 m pentru seniori, tineret şi juniori I-II, competiţie care...
Prima mare finală a anului, primul aur pentru David Popovici, în cea mai rapidă probă a natației
Prima mare finală a anului, primul aur pentru David Popovici, în cea mai rapidă probă a natației
Înotătorul român David Popovici (19 ani) a debutat miercuri la Campionatele Naționale de la Otopeni, în proba de 50 de metri liber, cea mai rapidă a natației. Cu 100 de zile rămase...
#aur, #cv, #Gheorghe Acatrinei , #AUR