Ziare.com

Camera Deputatilor vrea sa cumpere 15 masini 4x4, de peste un milion de lei

Duminica, 29 Septembrie 2019, ora 17:04

   

Camera Deputatilor vrea sa cumpere 15 masini 4x4, de peste un milion de lei
Camera Deputatilor vrea sa cumpere, prin licitatie deschisa, 15 autoturisme 4x4, suma maxima pentru achizitie fiind de 1.136.974 lei, echivalentul a circa 240.000 de euro. Parcul auto al Camerei are 104 autovehicule, cumparate in anii 2005, 2013 si 2016, potrivit unui anunt publicat in SEAP.

Camera Deputatilor urmeaza sa achizitioneze 15 autoturisme cu tractiune integrala (4x4) pentru innoirea parcului auto. Secretariatul Camerei Deputatilor specifica in fisa de sarcini ca autoturismele ce urmeaza sa fie cumparate trebuie sa fie fabricate in 2019.

"In structura parcului auto sunt cuprinse 62 autoturisme Dacia Logan achizitionate in anul 2005, 50 autoturisme Dacia Duster achizitionate in anul 2013 si 2 autoutilitare Dacia Dokker achizitionate in anul 2016. Avand in vedere vechimea autoturismelor Dacia Logan si uzura normala a acestora, unele din autoturisme au fost retrase din circulatie.

Pentru desfasurarea activitatii in conditii optime si pentru a satisface nivelul cerintelor institutiei este necesara intinerirea parcului si achizitionarea de autoturisme noi", prevede caietul de sarcini din anuntul in SEAP.

Autoturismele noi vor ajuta la desfasurarea activitatii Camerei Deputatilor in conditii optime si "satisface cerintele institutiei", completeaza sursa citata.

"Autovehiculele fiind de generatie noua contribuie la reducerea costurilor de mentenanta, a consumurilor de carburant, precum si la cresterea sigurantei rutiere", mai noteaza secretariatul Camerei Deputatilor in caietul de sarcini.

Anuntul de participare la licitatie a fost postat pe 25 septembrie, iar data limita pentru depunerea intentiilor de participare la licitatie este 21 octombrie. Contractul de achizitie pentru cele 15 autoturisme va fi incheiat pe o perioada de doi ani, fara posibilitate de reinnoire, conchide sursa mentionata.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 2702 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

si care-i problema ?! nu oricare institutie de stat isi schimba

flota de masini odata la 5 ani ?! ce,masinile parlamentarilor nu se strica ?! sau ati vrea sa dea banii acestia la vreun pensionar,sau sinistrat care nu a muncit o zi in viata lui(pe cartea de munca) ??? avem cea mai frumoasa casa a poporului din lume,dar parlamentarii merg pe vechiul lugan aparut in 2004 ?! io zic ca ar trebui sa dea un semnal la tot poporul si sa achizitioneze masini electrice ,care nu polueaza !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor