Ziare.com

Diana Tusa (PNL), catre IPP: Nu sunt printre chiulangiii Parlamentului

de Marinela Rata
Miercuri, 29 Iunie 2011, ora 14:58

   

Diana Tusa (PNL), catre IPP: Nu sunt printre chiulangiii Parlamentului
Liberala Diana Tusa contesta studiul Institutului pentru Politici Publice (IPP), din care reiese care ar avea printre cele mai scazute prezente la votul final din Camera Deputatilor.

"In elaborarea studiului dumneavoastra nu ati tinut cont de perioada de 45 de zile in care am fost in concediu maternal", a sustinut Diana Tusa, intr-un comunicat de presa remis miercuri Ziare.com.

Deputatul mai arata ca in perioada analizata de IPP la nivelul grupului parlamentar al PNL a existat o decizie politica de neparticipare la lucrarile plenului, "ca urmare a fraudarii votul pe Legea pensiilor de catre presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase".

"Constat ca metodologia folosita de dumneavoastra in fundamentarea studiului este viciata de superficialitatea cu care ati tratat problema. Faptul ca nu am fost sunata inainte de a fi publicat studiul pentru verificarea corectidunii datelor si nu ati solicitat, totodata, in baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informatii de interes public, informatii valide de la Directia de Resurse Umane a Camerei Deputatilor in spiritul deontologiei jurnalistice, demonstreaza reaua credinta si intentia premeditata de a denigra imaginea unui om politic", mai spune Diana Tusa.

In "Sinteza activitatii doamnelor din Parlamentul Romaniei dupa doi ani de mandat", prezentat recent de IPP, Tusa figureaza cu o prezenta de 36,6% la votul final al legilor.

O reactie mult mai ferma fata de studiul IPP a avut-o senatorul PSD Olgutra Vasilescu. Aceasta a anuntat ca va da IPP in judecata, dupa modul in care i-a reflectat activitatea in raport.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1592 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Știm deputat Diana Tușa.

IPP a fost creat de secta ciumelor portocalii numai ca să mintă populația,s-o manipuleze și creadă toate aberațiile mincinoșilor portocalii.

Viva USL! Viva Democrația!£££££€€€

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor