Ziare.com

Sesiunea extraordinara incepe luni, la Camera Deputatilor (Video)

de Bogdana Boga
Luni, 16 August 2010, ora 08:43

   

Sesiunea extraordinara incepe luni, la Camera Deputatilor (Video)
Camera Deputatilor intra luni in sesiune extraordinara, in care deputatii sunt chemati sa dezbata si voteze in plen Legea ANI. Senatorii mai au de asteptat pana la plen. Ei vor lucra pana pe 24 august doar in comisii.

Primul care se va reuni este Biroul Permanent, luni, la ora 12.00, fiind urmat de sedintele grupurilor parlamentare la ora 13.00. Sedinta de plen incepe la ora 14.00.

Deputatii trebuie sa ia o hotarare si in ceea ce priveste propunerile de suplimentare a ordinii de zi a sesiunii extraordinare venite din partea PNL si PSD. Liberalii cer sa se discute si doua proiecte ce se afla in prezent la Comisia de buget: propunerea legislativa privind combaterea platilor intarziate si un proiect pentru aprobarea unor masuri de reducere a taxelor si impozitelor.

Saptamana trecuta, deputatii din Comisia juridica au dat un raport favorabil cu unanimitate de voturi, pe legea privind Agentia Nationala de Integritate.

Senatorii vin si ei la munca luni, dar numai in comisii, unde vor pregati legile care trebuie supuse votului plenului pe 24 august.

Presedintele Traian Basescu a decis, pe 20 iulie, sa convoace Parlamentul in sesiune extraordinara pentru a discuta legea de organizare si functionare a Agentiei Nationale de Integritate, dar si alte doua proiecte.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1303 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente
 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor