Declaratiile haioase ale politicienilor in 2008

Sambata, 27 Decembrie 2008, ora 21:26
2338 citiri
Declaratiile haioase ale politicienilor in 2008
Foto: www.funfacts.com.au

Politicienii romani au ocupat si anul acesta paginile ziarelor cu declaratii care mai de care mai haioase, fie ca erau in campanie sau pur si simplu vorbeau despre un subiect la ordinea zilei.

Printre cei "s-au remarcat" se numara si presedintele PSD si noul presedinte al Senatului Mircea Geoana, care a incercat sa ne convinga ca e musai sa trimitem un roman in spatiu, aminteste Realitatea Tv.

"Am vorbit ca vreau sa aiba Romania un nou cosmonaut, sa mearga in spatiu cu americanii. Am vorbit cu NASA, am vorbit cu americanii si cred intr-un parteneriat prin care sa trimitem, ca mandrie nationala, un om sa mai zboare. Am zburat cu rusii acum 30 de ani. Tot candideaza Prunariu la noi la Brasov, la Senat", a spus acesta.

Din repertoriul politic al social-democratului nu au lipsit nici atacurile la adversari. Asa se face ca, inainte sa devina aliati la guvernare, Geoana a pus stampila asupra PD-L.

"E ca o broscuta care s-a visat print si indiferent cate imbratisari si pupaturi a primit de la Basescu, ramane tot o broscuta, intr-adevar cu gura mare".

Un alt PSD-ist cunoscut pentru gafele sale este Marian Vanghelie. "Almanahele" sale au facut istorie.

Cu limba romana nu e prietena nici fiica presedintelui, Elena Basescu. "Poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri", a spus mezina familiei Basescu.

Cat despre Ionut Dolanescu, din Partidul Verde, ce sa mai spunem? El confunda poluarea cu... polutia: "Romania are grave probleme de polutie, mai ales Bucurestiul. Eu chiar imi doresc sa ma mut din Bucuresti din cauza traficului, din cauza polutiei..."

Si presedintele Traian Basescu ne-a facut sa zambim: "Romanii au cucerit Dacia in anii 101-102, 105-106. Romanii acum cuceresc Italia... Ceea ce interesant e faptul ca ambele s-au petrecut in timpul lui Traian... De unde stiti gluma? De la Berlusconi!"

Nici Corneliu Vadim Tudor nu s-a lasat mai prejos: "Intr-un Parlament plin de oameni fara Dumnezeu ar putea sa intre un cioban roman care a dat bani la biserici."

A.S.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#politicieni romani, #gafe haioase, #2008 , #campanie