Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Extremistii de la Jobbik, campanie electorala in Romania - ce au gasit oamenii in cutiile postale

Miercuri, 12 Martie 2014, ora 17:55
3721 citiri
Extremistii de la Jobbik, campanie electorala in Romania - ce au gasit oamenii in cutiile postale
Foto: karadeniz-press.ro

Partidul de extrema dreapta Jobbik din Ungaria isi face campanie electorala in Transilvania, fiind distribuita o publicatie a formatiunii in cutiile postale ale localnicilor, iar luna aceasta sunt programate forumuri publice in mai multe localitati din judetele Covasna, Harghita, Mures si Brasov.

In ultima perioada, in cutiile postale din municipiul Sfantu Gheorghe a fost distribuit un ziar de campanie al partidului Jobbik, in care, printre altele, este publicat programul intalnirilor cu cetatenii din mai multe localitati din judetele Covasna, Harghita, Mures si Brasov.

Gyorgy Frunda: Nu poti sa le interzici membrilor Jobbik sa vina in Romania

Potrivit ziarului de campanie al Jobbik, un astfel de forum va avea loc, miercuri seara, la Gheorgheni, judetul Harghita, iar joi in municipiul Brasov.

In 25 martie, reprezentantii Jobbik vor organiza un astfel de forum si la Sfantu Gheorghe si Baraolt, judetul Covasna, in 26 martie la Miercurea Ciuc, iar in 27 martie la Targu Mures.

Antonescu: E corecta propunerea lui Basescu in cazul Jobbik

Potrivit cotidianului local "Szekely Hirmondo" din judetul Covasna, reprezentantii Jobbik au organizat, marti seara, o intalnire cu cetatenii din municipiul Targu Secuiesc, la eveniment fiind prezent deputatul Szavay Istvan.

Conform sursei citate, la acest forum reprezentantii Jobbik si-au prezentat programul electoral, Szavay incurajandu-i pe maghiarii cu dubla cetatenie sa participe la alegerile din Ungaria, pe motiv ca deciziile de la Budapesta pot influenta soarta maghiarilor din Transilvania. In 6 aprilie au loc alegeri parlamentare in Ungaria.

Basescu cere Parlamentului sa interzica extremistii maghiari pe teritoriul Romaniei

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca solicita Guvernului si Parlamentului emiterea unui act normativ prin care sa se interzica prezenta membrilor partidului Jobbik in Romania, pe care l-a catalogat drept "extremist".

"Cred ca e timpul sa punem capat actiunilor acestui partid pe teritoriul Romaniei si cer public Guvernului si Parlamentului sa se emita act normativ prin care prezenta pe teritoriul Romaniei a membrilor si liderilor acestui partid sa fie interzisa", a declarat seful statului.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#campanie electorala Jobbik, #campanie electorala Jobbik Romania, #campanie electorala Jobbik Transilvania , #campanie