USL are datorii de 5 milioane lei in urma campaniei pentru parlamentare

Joi, 07 Februarie 2013, ora 19:01

   

USL are datorii de 5 milioane lei in urma campaniei pentru parlamentare
Majoritatea formatiunilor participante la alegerile parlamentare din decembrie 2012 au ramas cu datorii, potrivit unei situatii publicate de AEP, cele mai mari inregistrandu-le cei de la USL, care au restante de achitat in valoare de 4.927.911 lei.

USL a avut venituri pentru aceasta campanie de 22.850.378 lei. Dintre acestia, 7.316.668 lei reprezinta venituri inregistrate inaintea campaniei electorale, iar 15.533.709 lei sunt venituri primite in campania electorala (donatii). USL a cheltuit insa mai mult decat a avut disponibil, si anume 27.067.383, se arata in raportul AEP, astfel ca la finalul campaniei consemneaza la capitolul "cheltuieli angajate restante" (datorii neachitate pana la data depunerii raportului detaliat al veniturilor si cheltuielilor electorale) suma de 4.927.911 lei.

ARD a cheltuit in campanie 13.422.308 lei, in conditiile in care dispunea de mai putini bani - 11.169.954. Asadar si ARD a ramas cu o datorie de 2.658.228 lei. Raportul AEP prezinta si defalcat cu cat a contribuit si a cheltuit peste incasari fiecare dintre partidele componente ale ARD: PDL, FC si PNT-CD.

Si PP-DD a cheltuit mai mult decat avea in trezorie. La venituri de 4.169.437 lei, partidul lui Dan Diaconescu are facturi restante de 379.272 lei.

UDMR a dispus de o suma mai mica in campanie, comparativ cu partidele romanesti- 1.923.306 lei, deci in consecinta a ramas cu datorii mai mici: 229.339 lei.
Sursa: rNews

Articol citit de 2168 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Tragicomedian
rank 2
Pai, cu ce-au praduit la Oltchim...
... se acopera. Hidroelectrica a facut toti banii. Si, in plus, ca sa aibe profit si sa merite tot balamucul, Sova vine tare cu 1 milion de km de autostrada. Sau 1 milion de euro pe metrul de autostrada. ceva de genul asta.
MosGerila
rank 5
Ai dreptate sa fii relativ cu Sova:1 km, 1 metru, tot aia este
Explicatia sa: Arbeit Macht Frei! Ca orice pui de comunist care se respecta! Sau mai degraba national-socialist... ma duce gindul la Adolf Despotescu! Va baga sta in priza... asteptati un pic sa nu mai fie Basescu presedinte... va vor sari scintei pe nas...
koko51955
rank 5
In scurt timp, uslasii nu vor mai avea datorii
Mai mult, vor pune deoparte sume de ordinul sutelor de milioane, ptr ca romanii sant prosti si platesc darile lor, fara sa-si puna prea multe intrebari. Am zis.
DR.STRANGELOVE
rank 5
Mai pune si harca de la Munca ceva,
ca doar si-a infiintat taraba de vandut avizele ministerului.
Cronos
rank 3
LISTA DONATORILOR este publica??
???
MosGerila
rank 5
>Cronos. Vous êtes fou?
este o lista cifrata cu codul pinguinilor din razboiul stelelor! :-))) Tu vrei sa ii bagi la pirnaie?
Cronos
rank 3
Vai Mos Gerila dar cum crezi ***
ca m-as putea gandi ca donatorii nu-s cinstiti :))!

La cit si-au permis sa doneze impozitele lor ar trebui sa fie semnificative ptr PIB-ul Ro. Poate sunt romani care vor sa le multumeasca si... ma gandeam sa-i cunoasca :)))
DR.STRANGELOVE
rank 5
Pune si securistul Niculae un milion,
ca sa-l gratieze mai incolo presedintele Oprescu.
MosGerila
rank 5
Floare la ureche. Peanuts... Plateste Bombonica tot! Cu dobinda daca
este nevoie! Mai baieti, iesiti din schema salariu =1000 lui sau pensie=500lei. Astia fura la o alta scara: exponentiala!
sico
rank 1
DRD jumătate şi sa ales cu praful de pe tobă
Păi de ce nu le dă Becali ciobanul parlamentar (pardon are liceul), dar am auzit că PP-DD are din Timis un senator mecanic ajuns ulterior sofer (n-am inteles, de taxi sau profesionist)-
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor