Europarlamentarul Claudiu Manda a fost trimis in judecata de DNA. Ce acuzatii i se aduc sotului Olgutei Vasilescu
Politica / Claudiu Manda
Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a fost trimis in judecata de DNA pentru ca "a folosit influenta si autoritatea ce decurgeau din calitatea de presedinte al organizatiei judetene", se mentioneaza in rechizitoriu. Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a europarlamentarului PSD Claudiu Manda, sotul ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Claudiu Manda . Această zonă va concentra articolele categoriei Politica din Ziare.Com care au subiectul principal: Claudiu Manda.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Claudiu Manda, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Politica , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.