Igas: Prin comasarea alegerilor fiecare va trebui sa stie exact unde va candida

Luni, 05 Decembrie 2011, ora 13:52

   

Igas: Prin comasarea alegerilor fiecare va trebui sa stie exact unde va candida
Traian Igas, ministrul Administratiei si Internelor, a declarat luni ca proiectul de comasare a alegerilor va interzice posibilitatea ca o persoana sa candideze si la alegerile locale si la cele parlamentare.

"Prin aceasta comasare stabilim foarte clar cine si unde candideaza, fiecare va trebui sa stie exact unde va candida. Nu se vor mai depune candidaturi la alegeri locale si parlamentare: daca nu functioneaza la alegerile locale, ne incercam norocul la cele parlamentare", a subliniat Traian Igas.

Ministrul de Interne a adaugat ca PDL sustine reducerea numarului de parlamentari, insa nu a precizat care ar fi numarul acceptat prin modificarea legii.

Guvernul isi va asuma raspunderea pe comasarea alegerilor

Coalitia de guvernare a decis ca sustine comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare, iar conform unor surse Guvernul ar urma sa isi asume raspunderea in fata Parlamentului pe proiectul de lege privind comasarea alegerilor.

Dan Sova: USL accepta comasarea doar prin alegeri anticipate

Reprezentantii Opozitiei au anuntat ca nu sunt de acord cu aceasta masura, spunand ca o vor ataca printr-o motiune de cenzura.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 998 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
ORD e COB
rank 5
Forect ,dle IGAS !
Gata cu ,,ingineriile,, electorale ale politicienilor de orice fel.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor