Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Politica / stiri politice
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil Casoni a avut loc departe de sediul primăriei, pe un câmp din apropierea localității. Momentele intime s-au petrecut într-un autoturism marca Duster ...
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Joi, 28 Martie 2024, ora 17:09 - Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Politica / stiri politice
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Joi, 28 Martie 2024, ora 15:33 - Ministrul Agriculturii le ia apărarea crescătorilor: "Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Cel mai mare export de carne de pui în Franţa se face din România"
Politica / stiri politice
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a precizat că el nu crede că „fermierii români vopsesc puii”. Declarațiile vin în contextul în care fostul președinte al...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
Joi, 28 Martie 2024, ora 14:22 - USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
Politica / USR
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Joi, 28 Martie 2024, ora 13:52 - Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Politica / stiri politice
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate Secțiunea de față este dedicată știrilor din categoria: Politica.

Această zonă va concentra cele mai noi știri, evenimente din categoria - Politica, materiale multimedia și cât mai multe informații relevante categoriei - Politica.

Ziare.Com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri care pot fi incluse în categoria - Politica sau in celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.Com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.