Dragnea anunta infiintarea unei comisii speciale pentru modificarea celor 15 legi privind securitatea nationala

Luni, 26 Martie 2018, ora 14:52
3234 citiri
Dragnea anunta infiintarea unei comisii speciale pentru modificarea celor 15 legi privind securitatea nationala
Foto: Arhiva Facebook/ Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, ca va fi infiintata o comisie speciala pentru modificarea legislatiei privind securitatea nationala, precizand ca nu si-a propus inca un termen limita pana la care sa fie finalizat proiectul de modificare.

"Am vorbit despre un proiect de modificare a legii privind securitatea nationala. Am desemnat doi coordonatori, pe Claudiu Manda si Gabriel Vlase. Decizia noastra politica pe care o vom discuta este sa infiintam o comisie speciala. Saptamana viitoare, miercuri, sa o infiintam pentru a porni acest proces de modificare", a declarat Liviu Dragnea dupa sedinta BPN de la PSD.

Intrebat de jurnalisti pana cand si-au propus finalizarea proiectului, Dragnea a precizat ca deocamdata a fost stabilit doar termenul pentru infiintarea comisiei speciale.

Liderul PSD a mentionat ca este vorba despre modificarea a 15 legi.

"Sunt vreo 15 legi din cate am auzit, cei doi colegi vor face lista cu toate actele normative care trebuie modificate", a afirmat Dragnea.

Ideea este sustinuta si de liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, care crede ca o astfel de comisie este "utila".

"Cred ca e util sa avem o comisie care sa analizeze propunerile de modificare legislativa, avand in vedere ca sunt multe legi care dateaza cred ca de la inceputul anilor '90 si ele trebuie puse in acord cu noile realitati politice si cu noile amenintari la care Romania, la fel ca si alte tari din Uniunea Europeana si membre NATO, trebuie sa faca fata", a spus presedintele Senatului, potrivit Agerpres.

#comisie speciala modificare legislatie securitate nationala, #comisie legislatie securitate nationala , #comisie