Si-a pierdut mandatul de consilier pentru ca nu a dat bani conducerii PP-DD

Vineri, 22 Iunie 2012, ora 20:44
2251 citiri
Si-a pierdut mandatul de consilier pentru ca nu a dat bani conducerii PP-DD
Foto: Adevarul

Ovidiu Guta si-a pierdut mandatul de consilier local al comunei Mica (Cluj) dupa ce a fost dat afara din PP-DD pentru ca nu a vrut sa plateasca 50 de milioane de lei conducerii partidului.

"Am castigat un post de consilier local din partea PP-DD, iar imediat dupa alegeri am fost contactat de Adrian Lacatus (presedinte PP-DD Mica) care mi-a cerut 50 de milioane de lei pentru a-mi pastra functia de consilier. I-am spus ca nu ii dau nimic, pentru ce sa-i dau.

Dupa o zi, am primit un fax semnat de Lucian Nemes (presedinte PP-DD Cluj) prin care mi se spunea ca am fost exclus din randul membrilor partidului pentru rezultatele slabe obtinute la alegeri. De ce sa ma excluda? Nu am facut nimic, doar daca denigram partidul si pe Dan Diaconescu, sau daca ardeam steagul partidul, astea erau motive de excludere. Nu consider ca am obtinut rezultate slabe la alegeri, am obtinut doua posturi de consilieri", a declarat Ovidiu Guta pentru Adevarul.

El a incercat sa ceara explicatii conducerii partidului, insa n-a gasit pe nimeni.

"Am sunat si la Bucuresti, de o saptamana nu raspunde nimeni la partid. Vreau sa-i dau in judecata, atat pe Nemes, cat si pe Diaconescu. Nu stiu unde ar fi trebuit sa ajunga banii care mi-au fost ceruti", a spus Ovidiu Guta.

Cazul lui Guta nu este singular in judetul Cluj. Alti doi membri PP-DD, Dorel Matis si Calin Leonte, au fost dati afara din partid a doua zi dupa ce si-au primit certificatul de consilier judetean. Dorel Matis a acuzat conducerea partidului ca l-a dat afara pentru ca un fost informator al Securitatii sa-i ia locul in Consiliul Judetean.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#excludere ppdd Cluj , #consilier
Comentarii
Poza Campeono
Campeono
rank 5
Dan Diaconescu...