Ziare.com

Revizuirea Constitutiei: Familia ramane traditionala, intre un barbat si o femeie

Miercuri, 05 Iunie 2013, ora 19:44

   

Revizuirea Constitutiei: Familia ramane traditionala, intre un barbat si o femeie
Comisia de revizuire a Constitutiei a adoptat, miercuri, un amendament care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre "un barbat si o femeie", sintagma care inlocuieste cuvantul "soti", prezent in textul actual al Legii fundamentale.

Articolul 48, alineatul (1) din actuala Constitutie, care are continutul "Familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre soti, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor" devine: "Familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor".

Cum isi baga nasul Biserica in Constitutie

Amendamentul a fost initiat de deputatii Florica Chereches, Grigore Craciunescu si Mircea Dolha.

Un amendament in acest sens a fost transmis Comisiei de revizuire si de catre Biserica Ortodoxa Romana.

Amendamentul a fost adoptat cu 15 voturi "pentru" si 3 abtineri. Deputatii PNL Petre Roman, George Scutaru si Alina Gorghiu sunt cei care s-au abtinut.
Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 2340 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
9 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Familia ramane intre un barbat si o femeie.

Cu avantajul ca in acest fel cei doi soti pot sa si procreeze. Asa cum este vointa lui Dumnezeu si asa cum are nevoie Romania.

 

Asa sa Ramina intotdeauna in Romania !

Nu sint DELOC adeptul "interzicerii",a restrictionari a ceva sau a cuiva dar sint impotriva acordarii de drepturi nefiresti ,aceea de a da dreptul adoptiilor de catre familiile homosexuale a copiilor.Problema este ca odata aprobata casatoria intre homosexuali, nu mai ramine decit un mic si simplu pas la adoptia unui copil!Sint de acord ca homosexualii sa aiba aceleasi drepturi in societate ca oricare altcineva,dar sa nu fie prevazut de lege ca atunci cind ii spui "Cumva" (cenzura),legea sa-l pedepseasca ca l-a numit ceea ce este.Trebuie efectiv lasat la latitudinea oricui sa-l accepte sau nu ! asa ar fi corect si normal.Eu nu ii doresc in preajma mea si nu ma poate obliga nici o lege sa accept inumanul,imoralul,absurdul,ilogicul,anormalul si inacceptabilul.Sa traiasca cum vor, fara sa se manifeste public si atunci este liniste si pace.

O fi ASA ... :)):)) ESTE (inca ...) ASA !

Da' UNII vegheaza ...
Uite au SI trimis pe UNUU", mai Jos, Memorex, Limax ... :)):))
APARE din CE in CE ma DES si lasa o URMAaaa ...

De Limax, desigur ...
NE ia cu Tendinte, Cerinte, Gaozinte ... :)):))

o mare greseala care va costa o noua revizuire si un nou

referendum. daca tendinta in lume e de a scoate noi bagam. daca e de introdus noi eliminam. sumtem unici dar in prostie de fiecare data. cu modificarile dorite de unii infierbantati romania se va instraina tot mai mult de lumea din vest. din aceasta cauza suntem huliti in lume pentru simulacre si jumatati de masura.

 

ei, lasa,

nu tot ce e in vest, e neaparat bun!

Corect !!!

logica asta care consta in a imita maimutareala altora e cel mai stupid lucru.

In plus, nu tot occidentul a fost lovit de cancerul casatoriei homosexualilor.

Daca unii au innebunit, nu trebuie sa intram noi la casa de nebuni!

rupt in c.ur ?

asta-i trebuie Romaniei ca sa fie "occidentala" ?

pt tine asta inseamna vestul ? casatorie gay si lesbiene?

adica putem ramane asa cum suntem, dar daca ii csatorim pe homosexuali, gata, suntem moderni, am trecut proba.

memorex, te-a lasat meemoria si nu mai stii cum se fac copiii? .... cum ai venit pe lume ?

Daca nu aprobam casatoriile ,

intre persoane de acelasi sex,nu cred ca vom fi huliti si nu iseamna ca vom ramine in coada tarilor civilizate,pentru atita lucru.Altele sint problemele, privind evolutia societatii Romanesti.Ar fi bine sa ramina asa cum este si acum,nu ii impiedica nimeni sa ajunga lideri de partide ,artisti de valoare ,primari si ce mai vor ei ,homosexualilor le vor fi recunoscute drepturile si apreciate calitatile, dar legalizarea casatoriei nu ar trebui sa fie facuta niciodata in Romania.Toate cu masura si buna judecata pina in cele din urma.Se pot logodi in intimitate si trai cum vor, dar nici sa vad doi barbati de exemplu ,din care unul presedinte de colectiv, ca se prezinta cu "sotia" si copii adoptati( ce viata au micile vlastare ?),la o reuniune de oameni normali,apoi sa se mire de ce ,lumea se uita la ei ca la urs. Un asemenea scenariu este gretos, oricita bunavointa ai avea sa-l retusezi in limitele normalului.Deci sa fie tolerati, ca oricare alta persoana, dar fara sa lezeze prin afisarea ostentativa a orientarii lui sexuale,sa nu ingretoseze astfel comunitatea din care face parte,sa-si faca treburile in lumea lui si grupul care ii accepta.

Și Cernea?

El se căsătorește cu DEMOCRAȚIA!Culmea,e de gen
feminin.Intră și el in normalitate săracul cu duhul.
Probabil,viziunile lui VERZI ii fac probleme...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor