Seful senatorilor PDL: Noua Constitutie, vendeta fata de Basescu

Miercuri, 19 Iunie 2013, ora 11:30
1444 citiri
Seful senatorilor PDL: Noua Constitutie, vendeta fata de Basescu
Foto: Arhiva (Puterea)

Liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, sustine ca niciun amendament propus de partidul sau nu a fost acceptat de USL pentru noua Constitutie. El acuza ca legea suprema este transformata intr-o "vendeta politica" fata de PDL si Traian Basescu.

"Noua Constitutie este un fel de proiect de norme de aplicare la o lege care incearca sa fie o lege de vendeta politica fata de cei care au fost pana anul trecut la putere si fata de presedintele Basescu.

O modificare la Constitutie facuta intr-o buna masura pentru un om sau impotriva unui om. Are multe modificari care trezesc suspiciunea ca sunt facute de cei din Comisia de revizuire pentru avantajul lor personal. Este categoric o Constitutie a USL, din moment ce din partea grupului nostru parlamentar, desi le consider amendamente de bun simt, nici unul nu a fost preluat in acest proiect", a declarat Cristian Radulescu, la RFI Romania.

PDL si PP-DD nu s-au retras oficial din Comisia de revizuire a Constitutiei

In aceste conditii, senatorul PDL este convins ca noua Constitutie nu va trece de referendumul din toamna.

"Cred ca si cei de la Putere au dubii asupra felului in care la referendum acest proiect de revizuire trezeste interes si poate sa treaca. Eu cred ca lumea, in urma relatarilor care au fost in principal in presa si sigur si a devoalarilor facute de catre noi, a inceput sa se lamureasca cam ce este cu acest proiect de revizuire. Cred ca nu va fi prezenta, nu va fi interes pentru acest proiect", a subliniat Radulescu.

Citeste mai mult despre Cristian Radulescu: Noua Constitutie nu va fi validata la referendum pe site-ul RFI Romania.

#Cristian Radulescu Constitutie, #Cristian Radulescu senator PDL, #Cristian Radulescu referencdum Constitutie , #constitutie