Daniel Buda, PDL: Intalnirea de la Cotroceni este cea mai importanta dupa 1989

Luni, 12 Decembrie 2011, ora 17:07
1817 citiri
Daniel Buda, PDL: Intalnirea de la Cotroceni este cea mai importanta dupa 1989
Foto: Cluj Today

Deputatul PDL Daniel Buda a declarat ca intalnirea de miercuri dintre Traian Basescu si reprezentantii partidelor politice este cea "mai importanta intalnire de dupa 1989".

"Este cea mai importanta intalnire de dupa 1989, pentru ca, iata, Europa trece prin momente dificile, toata arhitectura UE depinde foarte mult de ce se va intampla in tarile membre. Sper ca intalnirile de la Cotroceni sa se manifeste intr-o maniera pozitiva, care sa se materializeze in modificarea Constitutiei", a declarat luni parlamentarul PDL, la Tvr Info.

Daniel Buda si-a exprimat speranta ca liderii Opozitiei, Victor Ponta si Crin Antonescu, isi dau seama ca aceste discutii au legatura cu interesul romanilor, nu al vreunui partid politic.

"Vreau sa cred ca atat domnul Antonescu si domnul Ponta isi dau seama ca nu discutam aici de un interes al PDL, UDMR sau UNPR, ci de interesul cetatenilor Romaniei, de viitorul Romaniei. Daca dorim sa modificam Constitutia este important sa stam la masa si sa discutam. Ar trebui sa lasam deoparte orgoliile politice ca sa gasim solutiile pentru Romania de maine", a mai explicat deputatul PDL.

Traian Basescu cheama partidele politice la consultari

Presedintele Traian Basescu le-a transmis, luni, o scrisoare, partidelor politice din Parlament, prin care le cere sa trimita reprezentanti la discutiile care vor avea loc miercuri, la Palatul Cotroceni, pe tema deciziilor luate la summit-ul Uniunii Europene (UE).

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca este necesar un dialog real intre Putere si Opozitie si ca USL este dispusa la acest dialog.

"Suntem dispusi la acest dialog si desigur ca suntem deschisi unei discutii cu Puterea si cu presedintele. Nu suntem dispusi la o ceremonie caraghioasa in care domnul Basescu aliniaza formal toare partidele de-a valma si le tine discursuri", a declarat Crin Atonescu.

#Daniel Buda PDL, #consultari Cotroceni partide politice , #cotroceni