Olguta Vasilescu, verificata de ANI

Vineri, 30 Aprilie 2010, ora 17:18
4406 citiri
Olguta Vasilescu, verificata de ANI

ANI a inceput verificari in cazul declaratiei de avere a senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu, anuntul fiind facut, vineri, chiar de aceasta, in cadrul unei conferinte de presa la Craiova.

Senatorul a adaugat ca il va actiona in instanta pe presedintele ANI, Catalin Macovei, pe motiv ca Agentia Nationala de Integritate a declansat procedura de verificare a averii sale fara sa o informeze in prealabil si fara sa aiba informatii din presa pe acesta tema, dupa care sa se autosesizeze.

Totodata, Vasilescu l-a acuzat pe Macovei ca "are in urma jumatate de norma la SRI", intrucat inregistreaza jurnalisti.

"Padocul de catei care se numeste ANI nu a catadicsit sa ma anunte oficial. Am citit si eu in presa ca ar exista niste neregularitati intre declaratia mea de avere si situtia din teren, respectiv terenurile de la Moeciu pe care le-am dobandit in urma casatoriei.

Eu i-am spus lui Catalin Macovei ca ar fi bine sa gaseasca ceva in declaratia mea, pentru ca altfel va avea probleme cu mine in justitie. Eram informata cu o luna inainte ca se va intampla acest lucru. Stiu ca impotriva mea este o haituiala politica, pentru ca sunt jurnalisti care mi-au spus ca inspectori ai ANI le-au cerut sa scrie pe aceasta tema pentru a se autosesiza si ei", a spus Vasilescu.

Lia Olguta Vasilescu a mai spus ca presedintele ANI ar face bine sa se roage ca sa fie gasita vreo neregula in declaratia ei de avere, pentru ca altminteri va avea mari probleme cu ea si a adaugat ca banii pe care ii va cere in instanta ii va da inapoi statului.

"Ii fac calculul la ce salariu nesimtit a incasat de cand este presedinte al ANI si voi scadea din el cate dosare solutionate in instanta a avut ANI ca sa nu plateasca si pentru perioada aceea, in rest sa plateasca pentru cat a consumat de la bugetul statului aceasta institutie. Voi cere bani in instanta si ii voi dona inapoi statului", a mai spus PSD-ista.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Olguta Vasilescu verificare ANI , #declaratii de avere
Comentarii
Poza AIUREA AIUREA
AIUREA AIUREA
rank 5
AVAND IN VEDERE CA ARE O JUMATATE DE NORMA LA SRI < MACOVEI ESTE INCOMPATIBIL CU FUNCTIA DE CONDUCERE ANI !
I
I.E.Feher
rank 1
Aha, initial credeam ca este verificata pentru ca poarta burka, tovarasa olga pesedista