Deputatul fugar Marko Attila si-a dat demisia din Parlament

Miercuri, 01 Aprilie 2015, ora 15:53
2639 citiri
Deputatul fugar Marko Attila si-a dat demisia din Parlament
Foto: Antena 3

Deputatul UDMR Marko Attila si-a dat demisia din Parlament, miercuri, el aflandu-se in Ungaria.

Aflat in aceasta tara din luna decembrie, Marko poate fi acum arestat, la cererea procurorilor, fara a mai fi astfel nevoie de incuviintarea colegilor sai, anunta televiziunile de stiri.

Astfel, sedinta din plenul Camerei Deputatilor in care urma sa se voteze incuviintarea cererii DNA de arestare preventiva a deputatului demisionar a fost anulata.

Deputatul fugar Marko Attila, aviz pozitiv pentru arestare: Mesajul sau e ca nu se sustrage, dar il transmite din Ungaria (Video)

Comisia juridica din Camera Deputatilor a avizat pozitiv, luni, cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive in cazul lui Marko Attila.

Procurorii DNA au cerut din nou saptamana trecuta Camerei sa permita arestarea preventiva a deputatului demisionar care a fugit in Ungaria, fiind a doua solicitare a anchetatorilor in acest sens.

Astfel, miercuri ar fi urmat sa se dea votul in plenul Camerei Deputatilor privind incuviintarea cererii DNA de retinere si arestare a lui Marko Attila.

DNA cere din nou aviz pentru retinerea deputatului fugar Marko Attila

DNA a cerut deputatilor, joi, sa incuviinteze arestarea preventiva a parlamentarului UDMR demisionar in dosarul ANRP, in care au mai fost arestati preventiv Horia Georgescu, fost presedinte ANI, si deputatul PNL Theodor Nicolescu. Marko Attila este acuzat de trei infractiuni de abuz in serviciu.

Intr-un alt dosar, Camera Deputatilor a dat aviz inca din luna decembrie pentru arestarea sa preventiva. Marko Attila a plecat insa din tara cu cateva saptamani inainte, avocatul sau spunand ca acesta a ales sa traiasca in Ungaria, considerandu-se nedreptatit de justitia din Romania.

Deputatul Marko Attila, condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare

Pe 26 noiembrie 2014, Marko Attila a fost condamnat de Curtea de Apel Ploiesti la 3 ani de inchisoare cu suspendare, intr-un dosar privind retrocedarea unor imobile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Marko Attila demisie Parlament, #Marko Attila demisionat, #Marko Attila deputat fugar, #Marko Attila DNA, #Marko Attila retrocedari , #demisie
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
R
razek
rank 1
minden magyar haladéktalanul meg kell deportálták.....