PP-DD mai pierde trei parlamentari: Un senator si doi deputati si-au dat demisia

Luni, 17 Iunie 2013, ora 17:21
2240 citiri
PP-DD mai pierde trei parlamentari: Un senator si doi deputati si-au dat demisia
Foto: Time TV

Senatorul Tudor Barbu si-a dat demisia din PP-DD si s-a inscris in Partidul Conservator, fondat de Dan Voiculescu.

Anuntul a fost facut chiar de Tudor Barbu, luni, la tribuna Senatului, cand acesta a declarat ca a incetat colaborarea cu formatiunea lui Dan Diaconescu, pentru a se alatura grupului parlamentar al Partidului Conservator, transmite Romania TV.

In urma cu circa o luna de zile, liderul senatorilor PP-DD Haralambie Vochitoiu dezvaluia intentia lui Barbu de a pleca din partidul patronului OTV, unde senatorul a profesat ca jurnalist. La momentul respectiv, Vochitoiu sustinea ca Dan Diaconescu l-ar fi rugat cu lacrimi in ochi pe Tudor Barbu sa nu paraseasca partidul.

"Tudore, ce pot sa fac eu pentru tine sa ramai alaturi de mine pentru ca noi am luptat umar la umar impotriva USL si a ceea ce se intampla azi in Romania?", i-ar fi spus patronul OTV senatorului Barbu, potrivit liderului senatorilor PPDD.

De asemenea, tot luni, in plenul Camerei Deputatilor, si-au mai anuntat plecarea din partidul lui Dan Diaconescu si deputatii Ionut Tanase, care va deveni independent, si Razvan Rotaru, care se va alatura Partidului Conservator, aidoma lui Tudor Barbu.

Pana la anuntarea celor trei plecari de luni, Partidul Poporului Dan Diaconescu a mai pierdut o duzina de parlamentari. Dintre acestia, trei s-au alaturat PC, unul s-a dus la PNL, iar alti opt au decis sa ramana independenti.

#Tudor Barbu demisie PPDD, #senator deputati demisie PPDD, #demisii Partidul Poporului , #demisie
Comentarii
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 2
Un om vertical