Opinii: Romania, eterna dictatura

Joi, 02 Decembrie 2010, ora 09:38
4055 citiri
Opinii: Romania, eterna dictatura
Foto: Glasul

Au trecut 20 de ani de la revolutie si ne-am obisnuit sa fim partizanii unui partid sau personaj politic. In cei 20 de ani am votat si tot votat, dar tot ce am ales este impotriva poporului roman, toti cei care ne reprezinta fac tot ce le sta in putinta sa ne injoseasca, sa ne distruga psihic si fizic.

Este de neinchipuit haosul care domneste azi in Romania. Un haos generat de o clasa politica haotica ea insasi, decimata de lupte interne pentru scaun si pentru ciolan, nu pentru a impune o linie ideologica reala, menita sa serveasca interesele poporului.

Si fara sa vrem, ne gandim la fosta dictatura, la dominatia sovietica si parca regretam frigul si lipsurile in care traiam. Pentru ca actuala dictatura a devenit de nesuportat si depaseste chiar si cele mai negre inchipuiri.

Vin acum marii nostri alesi si ne critica pentru ca am stat cu mana intinsa. Cum sa nu o facem, cand am vazut cum ei isi ridica palate, cum traiesc asemeni unor nababi, aruncand cu banii in stanga si in dreapta.

Am primit galeata si puiul congelat, pentru ca stiam ca l-am platit cu varf si indesat, pentru ca era furat de pe masa noastra si dat inapoi ca si cadou.

Declansata de FSN-ul comandat de Ion Iliescu, democratia adusa de fosta dictatura avea sa se (re)instaureze mai repede decat ne-am fi gandit si nu oricum, ci sub ploaia cozilor de topor si a furtunelor de abataj.

Poporul roman nu a excelat niciodata in a-si apara drepturile sau libertatea, preferand sa pupe mana care l-a biciut, in loc sa o muste.

Injuram taranii sau muncitorii ca nu au votat CDR-ul eliberator. Dar cei pe care ii numim oameni simpli, fara carte, au inteles inaintea tuturor ca nu s-a intamplat nimic deosebit si ca fostul dictator a murit degeaba.

Pentru ca toti cei care am indraznit sa speram ca CDR va aduce mult dorita libertate, ca vom scapa de neocomunismul tot mai evident, ne-am dovedit a fi niste visatori rupti de realitate.

Astazi, Emil Constantinescu a adoptat tactica lupului moralist si critica sistemul care l-a dus in fotoliul de la Cotroceni si pe care l-a slujit cu credinta 4 ani de zile.

Milioane de romani erau gata sa il urmeze, dar el s-a ascuns in spatele liderilor unor partide istorice devenite istorie, a unui pacifism care nu facea altceva decat sa consfinteasca jaful, coruptia si cimentarea noii clase dictatoriale.

Ne miram azi ca Basescu si Boc isi bat joc de Romania, de romani si de asa-zisa Opozitie, in jurul careia ar fi trebuit sa ne unim cu totii si sa desfiintam totalitarismul pe care Puterea l-a adus in actualitate.

Si nu putem sa nu ne intrebam: care Opozitie? Cea formata din Iliescu, Nastase, Voiculescu, Vantu sau Patriciu? Vorbim cumva de Opozitia in care vorbele lui Ponta par furate de la usa unui cort pazit de uniforma nazista a celui care danseaza samba in fata pensionarilor infometati?

Sau de cea in care Antonescu se plimba ca un lacheu de la o usa la alta pentru a vedea indeplinite visele mentorului sau care l-a nasit?

Dispretul pentru noi nu cunoaste margini, iar masurile fie si doar gandite de actualii guvernanti ne arata ca nu se vor opri pana cand nu vom fi transformati in sclavi pe mosia lor, pentru ca Romania nu mai exista, nu este a romanilor ci a lor si celor care au cumparat-o pe un pret de nimic.

Azi ni se cere sa muncim non-stop si poate ca am face-o, dar unde? In combinatele vandute ca fier vechi, in fermele conduse de cei care incaseaza tot felul de subventii fara sa cultive nimic, fara sa creasca un animal, doar pentru ca asa au vrut Nastase sau Tariceanu?

Eveniment Quarterly Report

Iohannis: Rusia a calculat greşit. Pentru securitatea noastră, a tuturor, Ucraina trebuie să câştige
Iohannis: Rusia a calculat greşit. Pentru securitatea noastră, a tuturor, Ucraina trebuie să câştige
Rusia s-a aşteptat la o comunitate internaţională slabă atunci când a atacat Ucraina, dar "a calculat greşit", a afirmat, joi, preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului a susţinut o...
Noile taxe ale lui Ciolacu s-au împiedicat la CES. Ordonanța de urgență ”contravine principiului legalităţii”
Noile taxe ale lui Ciolacu s-au împiedicat la CES. Ordonanța de urgență ”contravine principiului legalităţii”
Consiliul Economic şi Social a avizat nefavorabil proiectul de Ordonanţă de urgenţă a Guvernului pentru modificarea alineatului (4) al articolului 4 din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal,...
#dictatura Romania, #putere opozitie Romania, #democratie Romania , #democratie
Comentarii