Averea unui deputat PNL e in vizorul ANI. Nu poate sa justifice peste 100.000 de euro

Marti, 21 Noiembrie 2017, ora 11:37
3820 citiri
Averea unui deputat PNL e in vizorul ANI. Nu poate sa justifice peste 100.000 de euro
Foto: Arhiva Pixabay

Agentia Nationala de Integritate a constatat o diferenta nejustificata de peste 100.000 de euro intre avere si veniturile obtinute in cazul unui fost deputat PNL din legislatura 2008 - 2012.

"Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta unei diferente nejustificate, in cuantum de 470.476 de lei (echivalentul a 111.675 euro), intre averea dobandita si veniturile realizate de catre Lese Doru Brasoan in perioada exercitarii mandatului de parlamentar 2008 - 2012.

Avand in vedere cele de mai sus, Agentia Nationala de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Cluj, in vederea inceperii actiunii de control cu privire la modificarile patrimoniale intervenite si veniturile realizate in perioada exercitarii functiei de catre Lese Doru Brasoan", anunta ANI.

Fostul, parlamentar a fost informat in legatura cu declansarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiaza - de a fi asistat sau reprezentat de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris - precum si despre existenta diferentelor semnificative.

Fostul deputat a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

#PNL deputat CLuj avere ANI, #Lese Doru Brasoan anchete avere ANI , #deputat
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Proces, pedeapsa si confiscare, daca judecatorul decide asa !