Ca la romani: Un deputat si-a inaintat demisia din Parlament, iar acum s-a razgandit

Luni, 01 Februarie 2016, ora 14:23
2649 citiri
Ca la romani: Un deputat si-a inaintat demisia din Parlament, iar acum s-a razgandit
Foto: Facebook/Constantin Adascalitei

Deputatul Constantin Adascalitei a anuntat, luni, Biroul Permanent al Camerei Deputatilor ca isi retrage demisia din functia de deputat, inregistrata pe 15 decembrie 2015.

Deputatul PSD si-a depus cererea de demisie din Parlament in decembrie, cu specificatia ca aceasta devine efectiva incepand cu 1 februarie 2016.

Un deputat PSD demisioneaza din Parlament: Trebuia sa plece demult

"Urmare a abuzurilor repetate efectuate de Agentia Nationala pentru Integritate, ce duce in eroare Biroul permanent al Camerei Deputatilor, precum si a presiunilor exercitate asupra mea, imi depun demisia din functia de deputat incepand cu data de 1 februarie.

Mentionez ca acest abuzuri se refera la invocarea in mod abuziv a faptului ca raportul ANI a ramas definitiv prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie de pe 23.03.2015, desi acesta ramasese definitiv prin hotararea Curtii de Apel Iasi, la 4 octombrie 2012, si pus in executare la Consiliul Judetean Iasi la acea vreme. Se cere aplicarea unei sanctiuni de doua ori pentru aceeasi fapta", a scris Adascalitei in demisia sa.

Cererea de retragere a demisiei se afla pe ordinea de zi de luni a Biroului Permanent al Camerei.

Deputatul PSD Constantin Adascalitei fusese declarat incompatibil de catre ICCJ in urma unui raport ANI.

#deputat retras demisie Parlament, #Constantin Adascali ei retras demisie, #Constantin Adascali ei demisie Parlament , #deputat