Ce au facut trei deputati, dupa ce au gasit 100 de lei in plen: E ca pe vremea lui Tepes!

Joi, 03 Martie 2016, ora 14:03
7261 citiri
Ce au facut trei deputati, dupa ce au gasit 100 de lei in plen: E ca pe vremea lui Tepes!
Foto: Facebook/Ovidiu Alexandru Raetchi

Trei deputati au gasit o bancnota de o suta de lei pe jos in sala de plen si, desi banuiau ca le-ar fi cazut din buzunar, le-a fost teama sa o ia ca nu cumva sa fie filmati sau ca banii sa fie marcati cu "mita" de DNA.

Intamplarea a fost relatata de catre deputatul PNL Ovidiu Raetchi pe Facebook: "Zilele trecute gasim pe jos - eu, Daniel Gheorghe si Paul Dumbravanu - in Camera Deputatilor, chiar langa banca mea, o hartie de 100 de lei. Panica totala: 'N-o atinge, suntem la camera ascunsa!'; 'E insemnata cu mita, nu puneti mana pe ea'; 'Nu e a mea, niciodata nu a fost a mea'", informeaza News.ro.

Raetchi mai scrie ca, in adancul sufletului, fiecare banuia ca a fost neatent si i-a cazut "frumusete de bancnota".

"Nimeni n-a vrut insa s-o revendice; a ramas peste noapte, singura, marginalizata, in sala pustie si rece", continua deputatul.

Liberalul are si o concluzie dupa aceasta intamplare: "Asta e cel mai potrivit bilant al Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA; ca-n legenda lui Tepes ("puteai sa lasi o punga plina cu bani in drum si nu cuteza nimeni sa o ia") parlamentarii nu se mai ating acum nici de banii lor".

#deputati gasit bani Parlament, #Ovidiu Raetchi gasit bani , #deputat