Ziare.com

Deputatii refuza infiintarea retelei "Intranetul statului"

Miercuri, 27 Iunie 2012, ora 00:04

   

Deputatii refuza infiintarea retelei "Intranetul statului"
Deputatii au respins marti ordonanta de urgenta 117/2011 prin care Cabinetul Boc a decis sa infiinteze reteaua "Intranetul statului", care presupunea crearea unei infrastructuri comune de comunicatii electronice a statului.

Ordonanta de urgenta 117/2011 privind constituirea "Infrastructurii comune de comunicatii electronice a statului" a fost respinsa, marti, de plenul Camerei Deputatilor cu 118 voturi "pentru" respingere, 52 voturi "impotriva" respingerii (PDL) si opt abtineri. Camera Deputatilor este decizionala pe acest act normativ.

Comisia pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor a dezbatut proiectul de lege in sedinta din data de 20 iunie 2012 si a intocmit raport de respingere a ordonantei amintite.

"Infrastructura comuna se va constitui ca o infrastructura integrata de comunicatii electronice pentru schimbul de date si pentru aplicatiile care vor tranzactiona informatiile si documentele in format electronic in interiorul si intre autoritatile si institutiile publice, precum si pentru companiile nationale, regiile autonome si societatile comerciale cu capital integral sau majoritar de stat", se precizeaza in Ordonanta de urgenta 117/2011.

"In 45 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei OUG, Guvernul va aproba prin hotarare infiintarea retelei << intranetul statului >>, pe suportul de comunicatii asigurat de Infrastructura comuna", se mai preciza in ordonanta amintita.
Citeste mai multe despre intranetul statului respins
Sursa: rNews

Articol citit de 1956 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Era o ordonanta data de comunistul Boc pentru a mai sifona niste

...bani pentru mafia pedelista.

 

Pardon! Esti in eroare ca si de obicei!

Peste tot in lume asa se comunica intre institutiile statului, numai ca USLasi din Parlamentul Romaniei corupti in marea lor majoritate + o parte din PDL,UDM si minoritati, corupti icorupti si ei nu vor un stat modern european, decat in declaratii.
Exact ca si tine!

la citi neuroni ai si la it te pricepi e normal

Sa nu stii ce e intranet
Hahahahahahahahahhahahahah
matale traiesti cu creionul chimic si caietul de dictado ca sa poti scrie drept ,hahahahahahahahaha

Frica de transparenta?

Asta sa fie?
Sau asa vor dinozaurii pentru ca habar nu au sa utilizeze un ordinator?

 

Corect !

La cite sute de milioane ar fi licitat "băieții deștepți" din PDL,e de ințeles. Mai ales că visteria este goală. Dar cum vor intra ceva bani....cred că se vor trezi băieții din USL la anu !

 

se vor trezi uslinosii

la rahova :)


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor