Deputatul PSD Andreea Cosma e audiata in Parlament dupa ce a reclamat implicarea SRI in dosarele familiei

Marti, 21 Martie 2017, ora 11:40
5867 citiri
Deputatul PSD Andreea Cosma e audiata in Parlament dupa ce a reclamat implicarea SRI in dosarele familiei
Foto: Camera Deputatilor

Deputatul PSD Andreea Cosma si fostul ofiter SRI Daniel Florea sunt audiat, marti, in comisia parlamentara pentru controlul SRI.

Audierile au loc dupa ce fiica fostului presedinte al CJ Prahova Mircea Cosma a transmis comisiei SRI o scrisoare in care reclama "situatia de la Prahova", cu privire la procurorul Mircea Negulescu si relatiile acestuia cu actualul sef al SRI Prahova, transmite citand Antena 3.

Despre scrisoarea Andreei Cosma, presedintele comisiei SRI Adrian Tutuianu spunea in februarie ca: "Doamna Andreea Cosma, deputat de Prahova, s-a adresat Comisiei de control al activitatii SRI cu o scrisoare prin care ne aduce la cunostinta mai multe lucruri. Nu am putut sa luam in discutie ceea ce reclama doamna Cosma. (...)

Ca urmare, si acest lucru se va discuta in sedinta de saptamana viitoare. Reclama situatia cunoscuta de la Prahova cu procurorul Mircea Negulescu, relatiile lui Mircea Negulescu cu actualul sef al SRI Prahova si predecesorul acestuia, legat de instrumentarea unor dosare penale, inclusiv dosare penale in care dansa sau membri ai familiei au calitatea de invinuit, de inculpat sau sunt trimisi in judecata".

Andreeea Cosma, care s-a aflat pe locul al saptelea pe lista pentru Camera Deputatilor a PSD Prahova, a devenit parlamentar dupa ce doi dintre candidati au renuntat la mandat.

Andreea Cosma a fost trimisa in judecata de DNA alaturi de tatal intr-un dosar de coruptie, fiind cercetata pentru complicitate la abuz in serviciu.

  • Procurorul care instrumenta dosarul Ponta-Ghita-Blair a demisionat dupa ce Romania TV a difuzat inregistrari compromitatoare
  • Procurorul Negulescu si-a dat demisia din magistratura - este cercetat dupa aparitia unor inregistrari compromitatoare
  • Fost procuror, judecat in dosarul lui Ghita: Nu i-am spus lui Negulescu sa nu se atinga de Alexe. Ma simt ca victima unui viol la reconstituire
  • #Andreea Cosma comisie SRI, #Andreea Cosma audiata Negulescu , #deputat