Deputatul PSD care va candida la presedintia Romaniei, chiar daca nu il sustine partidul

Joi, 11 Ianuarie 2018, ora 16:42
6604 citiri
Deputatul PSD care va candida la presedintia Romaniei, chiar daca nu il sustine partidul
Foto: Facebook/PSD

Deputatul PSD Liviu Plesoianu anunta ca va candida la alegerile prezidentiale din 2019, indiferent daca va fi sustinut sau nu de colegii de partid.

El a facut anuntul intr-o scrisoare deschisa catre colegii din PSD, publicata pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PSD apreciaza drept "profund gresit" ceea ce spune liderul partidului, Liviu Dragnea, ca ar fi o eroare desemnarea din acest an a candidatului PSD la prezidentiale si argumenteaza cu rezultatele obtinute in cazul "scoaterii din joben" a premierilor.

Totodata, Plesoianu enumera ceea ce a facut in ultimul an, printre altele felicitandu-se ca nu l-a votat pe "TudoSRI" si mentionand ca nu a votat nici bugetul pe 2018.

"Pentru a concluziona, va spun ca eu voi face exact ce am spus in urma cu cateva luni. Voi candida la prezidentialele din 2019. Cand se va hotari PSD sa tina acel Congres, membrii partidului vor decide, asa cum este firesc. Dar indiferent de acea decizie, eu tot voi candida in 2019", anunta deputatul PSD.

Liviu Plesoianu a fost ales pe listele PSD dupa ce a castigat un concurs organizat de Antena3. El este foarte bine vazut in presa rusa si a fost unul dintre social-democratii care au sustinut ideea organizarii de contramanifestatii dupa protestele #Rezist.

#Plesoianu candideaza presedintia Romaniei, #Liviu Plesoianu candidat presedintie , #deputat