Fifty shades of Marian Oprisan - Explicatia unui deputat UNPR care s-a inscris in PNL

Miercuri, 04 Martie 2015, ora 12:15
3538 citiri
Fifty shades of Marian Oprisan - Explicatia unui deputat UNPR care s-a inscris in PNL
Foto: Arhiva (Romania TV)

Deputatul de Vrancea Florin Secara a demisionat din UNPR si s-a inscris in PNL, precizand ca a luat aceasta decizie din cauza vicepremierului Gabriel Oprea si a presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan.

Secara sustine ca el si vicepremierul Gabriel Oprea au pareri diferite si ireconciliabile despre Marian Oprisan.

Marian Oprisan, achitat in dosarul Caprioara

"Oprisan nu are cum sa fie un politician de viitor, el este una dintre cele cincizeci de umbre ale tranzitiei post-comuniste din Romania. Cetatenii din Vrancea merita o viata decenta, ei au dreptul sa priveasca si dincolo de Oprisan. Eu raman consecvent, adica o sa continui sa fiu in opozitie fata de presedintele Consiliului Judetean Vrancea", a declarat Florin Secara, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Acesta se reintalneste in PNL cu colegii sai din partidul pe listele caruia a ajuns in Parlament, PDL.

Florin Secara este recunoscut drept unul dintre cei mai acizi critici ai lui Marian Oprisan, pozitia sa fiind constanta si consistenta din 2012 incoace.

Marian Oprisan, aproape de verdict: Seful CJ Vrancea vorbeste cu judecatorul noaptea, in somn

Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost achitat, la inceputul lunii februarie, de Judecatoria Cluj Napoca, in dosarul "Caprioara" in care a fost acuzat de procurori ca ar fi prejudiciat statul cu peste 8 milioane de lei.

Astfel, Oprisan a fost achitat pentru infractiunile de utilizare a creditului in alte scopuri, abuz in serviciu si fals intelectual. Instanta a mai dispus incetarea procesului penal pentru infractiunea de uz de fals.

#Florin Secara demisie UNPR, #Florin Secara Marian Oprisan , #deputat