Primarul Sectorului 1 se plange de salariul mic: Cu 1.000 de euro pe luna traiesti de pe o zi pe alta

Joi, 21 Iulie 2016, ora 17:45
20703 citiri
Primarul Sectorului 1 se plange de salariul mic: Cu 1.000 de euro pe luna traiesti de pe o zi pe alta
Foto: Facebook / Dan Tudorache

Dan Tudorache (PSD), noul primar al Sectorului 1, are o declaratie de avere foarte subtire, el explicand ca din salariul de 1.000 de euro castigat ca deputat sau ca primar nu poti trai decat "de pe o zi pe alta".

Intr-un interviu acordat gandul.info, social-democratul, care este de 16 ani in politica si a ocupat diverse functii publice, explica de ce nu are proprietati trecute in declaratia de avere, doar trei masini.

"Nu am! Daca nu am?! Daca dvs gasiti vreo proprietate a unei rude... (...) Stau cu fosta sotie. Fosta sotie, de care am divortat acum 20 de ani. Dar n-am acumulat, tot ce am acumulat, am avut salariu din care poti doar sa traiesti. Ca deputat aveam salariu de 1.000 de euro. Ce poti sa faci cu 1.000 de euro, decat sa traiesti de pe o zi pe alta?! Adica sa-ti asigure un trai decent si normal", a declarat Dan Tudorache.

Intrebat ce planuri de viitor isi face cu banii castigati ca primar, Dan Tudorache a explicat ca si acestia sunt putini.

"Cu 1.000 de euro pe luna?! Ce sa faci?! Doar sa traiesti...sa traiesti decent. Eu zic ca daca ai 1.000 de euro, cat ai, ca primar tot 1.000 de euro am, ca deputat, tot 1.000 de euro. Eu zic ca iti asigura un trai decent, fara sa iti constuiesti vile, case...", a sustinut el.

#Dan Tudorache salariu mic , #deputat