Stan: Denuntatorul a facut public o oferta de sprijin pentru campania mea electorala

Marti, 04 Decembrie 2012, ora 14:13

   

Stan: Denuntatorul a facut public o oferta de sprijin pentru campania mea electorala
Deputatul PSD Ion Stan a aratat, in cadrul Comisiei juridice, ca denuntatorul Dima Nicusor Sorin a facut, in mod public, o oferta de sprijin pentru campania electorala, o oferta care era cunoscuta de staff-ul de campanie, urmand ca aceasta sa fie inregistrata prin semnarea contractului de donatie.

"Domnul deputat Ion Stan in cuvantul luat a aratat ca denuntatorul Dima Nicusor Sorin a facut, in mod public, o oferta de sprijin pentru campania electorala, oferta care era cunoscuta de staff-ul de campanie, si care urma sa fie inregistrata prin semnarea contractului de donatie.

Intalnirile din ultima perioada cu denuntatorul erau menite sa orchestreze flagrantul, dar sumele de bani la care se face referire in referatul procurorului de caz nu au fost primite direct, ci l-a indrumat pe denuntator sa le depuna la caseria partidului pentru a fi evidentiate in contabilitate conform legii finantarii partidelor politice.

De asemenea, domnul deputat a mai precizat ca discutiile redate in referatul inaintat Comisiei juridice, de disciplina si imunitati de catre Ministrul Justitiei nu sunt conforme cu realitatea, fiind trunchiate si compilate, in realitate fiind vorba de o sponsorizare, si nu de trafic de influenta", se arata in raportul Comisiei juridice din Camera Deputatilor.
Sursa: rNews

Articol citit de 1287 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
DOMIHARD
rank 5
oferta de sprijin pentru campanie
Asa se numeste de azi spaga la USL.
Astia ne cred prosti rau !
Tati ambidextru si cu maxi va cred, nu eu ! Ati gresit iremediabil. Acu' ca tot m-ati deranjat, ziceti-o si p'aia cu scosu' lu' bombo'. Asta asa ca sa dorm linistit la noapte.
rank 5
†††
...te credem...▢
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor