Turcan: USL da semne de razgandire pentru ca "patineaza" in sondaje

Marti, 21 Februarie 2012, ora 14:08
2475 citiri
Turcan: USL da semne de razgandire pentru ca "patineaza" in sondaje
Foto: Facebook

USL da semne de razgandire in privinta grevei platite si a semnarii tratatului de stabilitate UE pentru ca nu sta atat de confortabil in sondaje precum dau de inteles, ci "patineaza", considera deputatul PDL Raluca Turcan.

"Semnele de razgandire USL in privinta grevei platite si a semnarii tratatului de stabilitate UE, dovada ca USL nu sta atat de confortabil in sondaje. Daca USL se razgandeste, nu a facut acest lucru din responsabilitate politica, asa cum ar fi trebuit, ci siliti de romani care le-au aratat pe cifrele din sondaje ca nu le mai aproba chiulul parlamentar cu plata, ca nu le mai aproba lipsa de responsabilitate fata de teme economice vitale, ca nu le mai aproba demagogia si ca cer la fel, de la toate partidele, moderatie", spune Raluca Turcan intr-un comunicat remis, marti, Ziare.com.

Scandal paradoxal in Parlament - deputatii USL au strigat din balcoane: "Chiulangii"!

Potrivit liderului democrat-liberal, USL a aratat "acelasi joc politic demagogic, gol de substanta", atat prin pseudo-greva din Parlament, cat si prin boicotarea masurilor economice de stabilitate.

Dancu, despre trucurile sondajelor, scorul USL si revenirea PDL

"In plus, USL incepe sa se codeasca si sa dea inapoi si cu greva parlamentara platita si cu tergiversarea incapatanata a tratatului UE, pentru ca intempestivul domn Antonescu este lasat pe rand, de izbeliste de liderii PSD care se gandesc ca liderul PNL incepe sa semene tot mai mult cu un politician neconvingator pentru romani", mai spune Turcan.

Nu in ultimul rand, Raluca Turcan apreciaza ca "USL s-a dovedit o forta politica fara proiect si cu politicieni necopti", care "patineaza in sondaje, nicidecum nu sta linistit pe varf de munte", iar faptul ca PDL - de la momentul protestelor de strada incoace - face eforturi reale sa arate dorinta clara de asumare si de dialog politic si social, "poate reda treptat romanilor, increderea in drumul inainte".

A.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Raluca Turcan USL razgandire, #USL razgandeste greva, #USL razgandeste Tratat UE, #Raluca Turcan PDL , #deputat

LIVE ÎN 00:08:43

Cu fata la alegatori,
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

În 8 de minute

Notifică-mă