Un deputat PSD ii ameninta pe procurorii DNA cu puscaria: De la Kovesi in jos vor plati!

Vineri, 25 Iulie 2014, ora 12:21
10654 citiri
Un deputat PSD ii ameninta pe procurorii DNA cu puscaria: De la Kovesi in jos vor plati!
Foto: Arhiva

Deputatul PSD de Arges Catalin Radulescu, trimis in judecata pentru fapte de coruptie, acuza procurorii DNA ca au creat o "frica nationala" care ii determina pe oameni sa se sinucida si pe "pensionari sa se otraveasca", si ii ameninta ca "va veni momentul decembrie", cand vor plati toti, "de la Kovesi in jos".

Afirmatiile apar in doua postari pe Facebook, in care deputatul le atrage atentia procurorilor DNA ca "milioane de oameni" ii urasc pentru ca au "ascultat de ordinele unui dictator" si au "bagat milioane de oameni in puscarii". Totodata, acesta ii ameninta pe procurori ca dupa alegerile prezidentiale vor plati pentru "aceste abuzuri si crime", mai exact ca vor infunda puscariile.

Deputat PSD trimis in judecata: Ar fi amenintat un functionar si l-ar fi obligat sa accepte o spaga

"Este inadmisibil, s-a ajuns prea departe. Trei pensionari s-au sinucis de frica DNA-ului. DNA si Basescu au creat isterie si frica nationala. Nici pe vremea lui Ceausescu nu exista asemenea frica, ca oamenii sa nu mai vorbeasca la telefon, ca oamenii de afaceri sa se sinucida, ca pensionarii sa se otraveasca de frica, ca elevii si profesorii sa fie terorizati, ca medicii sa fie hartuiti. Oare ce vrea DNA-ul si Basescu? Sa iasa oamenii in strada ca la Revolutie impotriva fricii si teroarei? Atentie domnilor de la DNA e prea mult, ati facut mult prea mult rau, milioane de oameni va urasc. Si Doamne fereste de o scanteie. Nu sunteti inchizitie. Ati terorizat pana si oamenii de la sate la referendum, v-ati jucat pana si cu Dumnezeu, punand oamenii sa jure pe biblie pe capota masinilor.

Va veni momentul Decembrie. Si va trebui sa se plateasca pentru toate aceste abuzuri si crime. Sustin cu tarie introducerea urgenta a legii raspunderii materiale si penale a procurorilor si judecatorilor. Nu sunteti nici voi mai presus de lege si trebuie sa raspundeti pentru dosarele politice, pentru oamenii inchisi politic sau fara probe, pentru pensionarii ucisi, pentru ca ati ascultat de ordinele unui dictator care v-a spus sa faceti milioane de dosare si sa bagati milioane de oameni in puscarii. Ati fost complici la aceasta tentativa de genocid. Tara are nevoie de liniste, romanii au nevoie de calm, sa nu se mai teama sa vorbeasca la telefon sau pe strada. Ati facut destul rau", a scris pe Facebook Catalin Radulescu.

Dupa cateva ore, acesta a revenit cu o completare.

"Bravo, respect maxim procurorilor antibasisti si antikovesi si antimorar care au avut curaj sa ii infrunte. Rusine procurorilor Licu, Bica, Olaru, Bajenaru, Scanteie, Morar, Kovesi. Respect pentru procurorii: Ciurea, Nastasiu, Iacobescu si altii. Va veni vremea schimbarii si de la Kovesi in jos in DNA vor plati. Vor avea zeci de dosare penale si vor ajunge acolo unde i-au bagat sau au vrut sa bage pe cei nevinovati. Acesti inchizatori. Domnilor de la DNA Basisti, nu mai sunteti Dumnezei, s-a terminat cu abuzurile voastre de inchizitori. Prea ati facut dosare la comanda fara probe.

Asta nu e tara voastra. Veti pleca odata cu Basescu si Udrea insa nu acolo unde doriti. Veti raspunde toti in fata legii unde niciunul dintre voi nu sunteti mai presus. Prea multa durere ati provocat, prea multi oameni s-au sinucis. Si cine sunteti voi? Cei mai corupti, care ati protejat infractorii cei mai mari, pe smecheri, mafia PDL si Bercea Mondialul. Voi ne dati lectii de justitiari? Toate abuzurile si crimele voastre se vor intoarce impotriva voastra", a mai scris pe Facebook Catalin Radulescu.

Printre numeroasele postari ale deputatului PSD se numara inclusiv un share dat unui video in care apare Nicolae Ceausescu care "dezvaluie planul occidentalilor de a distruge Romania", la care este atasat comentariul "credeti in coincidente? Un incult? Poate! Un prost? Cu siguranta nu! Fiecare roman ar trebui sa vada clipul asta! Te cuprinde groaza cand te gandesti cata dreptate are! Multumim FMI, multumim Europa!"

De ce este judecat deputatul PSD

Deputatul PSD Catalin Radulescu a fost trimis in judecata la mijlocul lunii aprilie, sub control judiciar, de procurorii DNA, fiind acuzat de mai multe fapte, printre care si dare de mita.

Astfel, in perioada ianuarie 2013 - februarie 2014, in timp ce era si deputat in Parlamentul Romaniei, Catalin Radulescu s-a ocupat si de administrarea unei societati comerciale, executand sarcinile de director general, calitate in care deputatul ar fi negociat si obtinut adjudecarea unei lucrari de asfaltare in Pitesti, semnand fara drept un contract de executie.

Deputatul PSD Catalin Radulescu, urmarit penal si pus sub control judiciar de DNA

Mai mult, potrivit unui martor, contractul ar fi fost semnat sub presiunea si sub amenintarile deputatului PSD, astfel ca martorul a trebuit sa incheie contractul cu firma parlamentarului, "deoarece nu ar fi dorit sa creeze probleme firmei pe care o reprezenta, date fiind relatiile cu care s-ar fi laudat si cu care ar fi amenintat deputatul".

Mai mult, procurorii DNA spun ca deputatul PSD l-ar fi amenintat pe respectivul martor, manager de proiect si functionar, cu controale ale Garzii de Mediu, ale Garzii Financiare si cu blocarea unor documente la primarie.

De asemenea, deputatul PSD i-ar fi promis functionarului si 10.000 de lei, astfel incat sa nu ridice obiectii cu privire la calitatea executarii lucrarii de asfaltare de catre firma sa, iar acesta l-a refuzat.

Deputat PSD, in vizorul DNA pentru coruptie: E o razbunare a colegilor mei (Video)

Dosarul se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Catalin Radulescu amenindari DNA, #deputat PSD Facebook DNA, #Catalin Radulescu PSD judecata , #deputat
Comentarii
Poza Ernst
Ernst
rank 5
Tovarase psd-ist nici un roman cinstit nu se teme de justie,
Poza Marin2134
Marin2134
rank 5