Un deputat USR demisioneaza din Parlament

Miercuri, 01 Martie 2017, ora 14:17
19046 citiri
Un deputat USR demisioneaza din Parlament
Foto: Facebook/Manuel Costescu

Fostul secretar de stat in Ministerul Economiei din Guvernul Ciolos si actual deputat USR Manuel Costescu a anuntat, miercuri, ca demisioneaza din Parlament.

Manuel Costescu a transmis ca motivul este unul personal, mai exact faptul ca familia sa locuieste in Londra si ca ii este foarte greu sa faca naveta.

"Dupa cum multi dintre voi stiti, in ultimele 14 luni mi-am impartit viata intre Bucuresti si Londra. In acest timp am incercat sa gasesc o balanta intre viata personala si cea profesionala, in asa fel incat cei 2.000 de kilometri dintre mine si familia mea sa nu fie o problema insurmontabila.

Insa am invatat ca, desi am petrecut peste 40 de weekenduri cu cei trei mici copii ai mei, pur si simplu nu este de ajuns. De aceea, sunt fortat sa iau poate cea mai grea decizie a carierei mele: voi renunta la pozitia mea in Parlamentul Romaniei pentru a fi alaturi de copiii mei", a scris Costescu pe Facebook.

Deputatul a adaugat ca locul sau in Parlament va fi preluat de Daniel Popescu, urmatorul pe listele USR diaspora.

Despre inlocuitorul sau, Costescu spune ca este un "domn minunat pe care am avut onoarea sa il urmaresc in activitatea sa profesionala si de voluntariat in Marea Britanie in interesul comunitatilor romane si nu numai".

"A fost o adevarata onoare sa pot servi ca deputat in Parlamentul Romaniei. Pe mai departe voi fi activ in USR, concentrandu-ma mult mai mult pe problemele diasporei si pe teme economice ale Romaniei", a incheiat Costescu mesajul.

A.G.

#Manuel Costescu demisie Parlament, #Manuel Costescu demisionat, #deputat Manuel Costescu demisionat , #deputat