Șoșoacă folosește retorica Rusiei după ce Ucraina a anunțat sancțiuni împotriva sa: „Mă amenință cu moartea. Stat abuziv și fascist”
Politica / Diana Sosoaca
Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a reacționat aberant după ce Ucraina a anunțat sancțiuni la adresa sa ca urmare a proiectelui de lege depuse de senatoare pentru anexarea unor teritorii ucrainene. Șoșoacă susține că Ucraina ar amenința-o cu moartea. Totodată, Șoșoacă susține că Ucraina „își dovedește caracterul ...
Diana Sosoaca anunta ca va contesta sanctiunea primita: "Deschide calea unei dictaturi"
Miercuri, 28 Aprilie 2021, ora 14:28 - Diana Sosoaca anunta ca va contesta sanctiunea primita: "Deschide calea unei dictaturi"
Politica / Diana Sosoaca
Senatoarea Diana Sosoaca anunta ca va contesta decizia Biroului Permanent al Senatului de a o sanctiona cu un avertisment scris, sustinand ca este pentru prima data cand unui senator I se atrage...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Diana Sosoaca . Această zonă va concentra articolele categoriei Politica din Ziare.Com care au subiectul principal: Diana Sosoaca.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Diana Sosoaca, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Politica , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.