Șoșoacă folosește retorica Rusiei după ce Ucraina a anunțat sancțiuni împotriva sa: „Mă amenință cu moartea. Stat abuziv și fascist”
Vineri, 24 Martie 2023, ora 16:28 - Șoșoacă folosește retorica Rusiei după ce Ucraina a anunțat sancțiuni împotriva sa: „Mă amenință cu moartea. Stat abuziv și fascist”
Politica / Diana Sosoaca
Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a reacționat aberant după ce Ucraina a anunțat sancțiuni la adresa sa ca urmare a proiectelui de lege depuse de senatoare pentru anexarea unor teritorii ucrainene. Șoșoacă susține că Ucraina ar amenința-o cu moartea. Totodată, Șoșoacă susține că Ucraina „își dovedește caracterul...
Diana Sosoaca anunta ca va contesta sanctiunea primita: "Deschide calea unei dictaturi"
Miercuri, 28 Aprilie 2021, ora 14:28 - Diana Sosoaca anunta ca va contesta sanctiunea primita: "Deschide calea unei dictaturi"
Politica / Diana Sosoaca
Senatoarea Diana Sosoaca anunta ca va contesta decizia Biroului Permanent al Senatului de a o sanctiona cu un avertisment scris, sustinand ca este pentru prima data cand unui senator I se atrage atentia cu privire la declaratiile politice si ca acest lucru "deschide calea unei dictaturi". Diana Sosoaca mai spune ca nu este mentionat nicaieri...