Ziare.com

Un roman, declarat europarlamentarul anului 2013

Vineri, 07 Iunie 2013, ora 12:34

   

Un roman, declarat europarlamentarul anului 2013
Europarlamentarul Petru Luhan (PDL) a primit premiul "Europarlamentarul anului" acordat in premiera de Asociatia Europeana de Anatomie Clinica (EACA) in cadrul premiilor Care Awards.

Acestea sunt decernate in fiecare an pentru categorii precum: sanatate publica, mediu, siguranta publica, drepturile omului, violenta in familie, educatie etc.

Este primul an cand a fost decernat si premiul Europarlamentarul anului, criteriile de selectie fiind angajamentul fata de proiectele promovate, impactul acestora asupra societatii, creativitate, sustenabilitatea pe termen lung, se arata intr-un comunicat remis vineri Ziare.com.

Petru Luhan (foto centru) a fost premiat pentru implicarea sa in domenii care tin de sanatate, precum scleroza multipla, cancer si medicina personalizata.

"Ma bucur foarte mult pentru acest premiu care incununeaza munca din ultimii patru ani. Consider in continuare ca sanatatea este un domeniu prioritar si este de datoria noastra sa asiguram cele mai inalte standarde pentru cetatenii europeni.

In ceea ce priveste sistemul medical romanesc, cred ca este esential ca tara noastra sa isi contureze o strategie clarape termen mediu, astfel incat toti decidentii, indiferent de culoarea lor politica, sa o poata urma. Cetatenii romani trebuie sa beneficieze de servicii de sanatate la aceleasi standarde ca si cei din Uniunea Europeana", a declarat Petru Luhan, membru al PPE, la ceremonia de decernare a premiilor.

Detalii despre premiile acordate in acest an pot fi gasite pe site-ul EACA Care Awards.

C.B.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3829 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente
 

 

??

declarat europarlamentarul anului 2013!! normal se face la terminarea anului!

 

mda

asa este! iar premiul al mare il ia..BUZUKA..eba!!!
Eba.te iubim..si pe fata,si pe spate..ca.ca tine nu gasim..

@rommmmannn, asta ca sa nu mai ma penalizeze admin pentru nimicuri

Pentru cultura ta generala, premiile Oscar 2013 s-au acordat in februarie. Pentru filmele din anul precedent. Nu confunda acordarea unor premii cu activitatea pe anul in curs. Multi isi dau cu "parerea" si ta TV, iar si mai multi, dintre cei cu scoala putina, nu ca ar fii neaparat cazul tau, musca si se dau apoi mari sustunatori ale unor aberatii de top.
Sa revenim la premiul din articol. Ne'a, asta, Luhan, de la PDL, are, se pare, ceva activitate si nu prea multa notorietate. Pacat!

 

de acord cu tine!

asa ar trebui sa uzim si de eba si monica macovei, nu?
pt Luhan tot respectul!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor