Orban, despre puciul din PNL: O campanie de intoxicare

Vineri, 25 Mai 2018, ora 22:44
4140 citiri
Orban, despre puciul din PNL: O campanie de intoxicare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a calificat drept "o campanie de intoxicare", care urmareste sa provoace probleme in partid, informatiile vehiculate in spatiul public potrivit carora 18 filiale judetene ar urma sa-i ceara demisia de la conducerea partidului.

Intrebat vineri seara, in judetul Alba, unde participa la o gala organizata de catre tinerii liberali la Vintu de Jos, cum comenteaza informatiile potrivit carora 18 filiale urmeaza sa-i ceara demisia, Ludovic Orban a spus ca sunt informatii pe care nu le cunoaste, subliniind ca se indoieste ca exista ceva in PNL de care el sa nu afle.

"Este o campanie de intoxicare, care incearca sa creeze false probleme in PNL si sa mute atentia de la gravele probleme care exista in cadrul guvernarii si in cadrul majoritatii guvernamentale, mai ales in sanul PSD", a declarat Orban.

El a spus ca nu crede ca este o campanie pornita din interiorul partidului.

"Nu, evident e o campanie care se bazeaza pe stiri neadevarate, care sunt difuzate fara niciun fel de asumare din partea unui membru al PNL, deci, o inventie, pur si simplu, pe care refuz sa o comentez", a afirmat Ludovic Orban.

In ceea ce priveste declaratia liderului liberalilor din Alba, Mircea Hava, potrivit caruia nu ar fi trebuit facuta plangerea la adresa premierului, Orban a subliniat, dupa ce un jurnalist l-a intrebat daca l-a "afectat", ca cel mai bun exemplu in acest sens este prezenta sa alaturi de primarul din Alba Iulia la respectivul eveniment.

"Nu comentez, cel mai bun comentariu este prezenta mea astazi, aici, alaturi de Mircea Hava", a spus Orban.

El a precizat ca, de ziua sa de nastere, este prezent in Alba la un eveniment de premiere a excelentei tinerilor in mai multe domenii, de la cel al afacerilor pana la cel al culturii. "Este un eveniment in care incercam sa-i recompensam pe tinerii cu rezultate deosebite in diferite domenii", a mai spus presedintele PNL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Orban puci PNL intoxicare, #Orban dat jos PNL , #excluderi PNL